2015. február 9., hétfő

Játék - Első nap / Game - First Day

Hozzám is eljutott a játék. 
Biztosan többen láttátok már az interneten.
Emerencia, az Ici-pici nagy örömök blog háziasszonya kért meg, hogy öt napon át mutassak egyet-egyet a kedvenc munkáimból és kérjek  meg valakit, akinek én magam is szeretem az alkotásait, hogy tegye ugyanezt.

Pár szó magamról.
Végzettségem szerint Magánének tanár, ének kamaraművész vagyok, a hivatásom a kisgyermekkori zenei nevelésben teljesedett ki. A Ringató Országos Zenei Nevelési Programban dolgozom Budapesten és imádom a munkámat.

A szabadidőmben pedig itthon bütykölgetek. Sütök, főzök, varrok, festek, hímzek, kapálok, ültetek. :)
A blogomon csakis saját fotókat láthattok, és minden, amivel dolgozom, a családomnak készül. Erre van kapacitásom, és az ötleteknek így is csak egy töredéke valósul meg. De így is nagy örömet jelent az alkotás, főleg, hogy a gyerekek is egyre inkább bevonhatók. Az egyik legnagyobb munka, amit a férjemmel közösen hoztunk létre, a két kezünkkel, a kertünk. 

Igyekeztem olyan képeket válogatni erre az öt napra, amik talán másoknak is inspirációt jelenthetnek.
Egyúttal felhasználom ezt a lehetőséget arra, hogy megköszönjem, hogy itt vagytok velem. Ez sokat jelent nekem!

Elsőként jöjjön a Bagolyvár. A hátsókertünkből. A gyerekeknek készítettük tavaly nyáron. További képeket ITT találtok a kis faházról.

Játékra ma Erikát hívom, a Szépségpillanatok blog háziasszonyát.
A kertje miatt, a fotói miatt, a szemet gyönyörködtető kézimunkái miatt.
Nézzetek szét nála!






4 megjegyzés:

  1. Ó! ♥ Azt hiszem minden gyerek álma egy ilyen házikó. Egyszerűen csodaszép, kedves, telistele szeretettel. Mondanám, hogy felveszem a listámra, de félek, Bori felnőtt lesz, mire elkészül...
    Köszönöm, hogy láthattam!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ha mégis belefognál, az ilyen kis faházak kora tavasszal a legolcsóbbak, ingyenes házhoz szállítással az ország egész területén.
      De viccen kívül, ez egy rendes kis fészer, betonalapja van, mert nem szerettünk volna mi, felnőttek négykézlábazni a gyerekek házában. :))
      Már régóta szerettük volna és bennünket is az hajtott, hogy Albi még éppen élvezi, legyen akkor meg, ne húzzuk tovább. Mert tényleg kinő belőle. Persze a berendezése változni fog, ahogy majd kamaszodnak, de a neve marad. :))

      Törlés
    2. Tegnap este óta puhítgatom a ház urát... Van egy kedves ismerősöm Németországban, ő kisajátította miután a gyerekek kinőttek belőle, és most elvonulós, nagyon nőcis alkotókuckó lett belőle.

      Törlés
    3. Akkor az ismerősöd kitalálta a gondolataimat. :))))

      Törlés