2013. március 18., hétfő

Rózsaszínben / In pink

Több színárnyalatban, a lakás több sarkában folyik a húsvéti készülődés párhuzamosan. Természetesen valahol valami mindig csak félig van kész. Nézzünk be a rózsaszín kuckóba, mi történik ott mostanában.
Feldaraboltam a nemrég vásárolt turis férfiingeket, terápiás elfoglaltságnak is kiváló, ajánlom :) Néhány dolgot már kiszabtam belőlük, és gyűjtögetem még az ötleteket.

***
Easter preparations are going on paralel in many colours and in various corners of the house. Of course, something somewhere is always only halfway through. Let's look into the pink work shop what's going on there nowadays. I cut the recently bought second hand male shirts, it's also excellent as a therapy :) I already cut out some shapes and I am still collecting ideas.


Elkezdtem a rózsaszín hungarocell tojásokat. A jó tartású, de vékonyabb ing-anyagokat sokkal könnyebb betuszakolni a résekbe.

***
I started with the pink polystyrene eggs. The well holding but thin shirt material can be pushed into the slots easier.Egy eredetileg natúr fa madárházikó, a tojásokhoz illő színt kap majd...

***
Originally non-coloured wooden bird nest will get a finish that suits to the eggs...


Parafa ültetőcserepek, kertészetben kaphatóak, szintén festés alatt, ha kész lesznek, majd felfűzöm őket.

***
Cork planting pots that can be bought in nurseries also during painting. When finished, I will put them on a thread.Szív girland is készül az ingekből, a háttérben a kész párnák, már csak gombcserére várnak.

***
I will create a garland from these hearts, finished pillows in the background waiting for button exchange.
Imádnivaló cérnák...a bolhapiacról :)

***
Lovely threads...from the flea market :)


Még tojáshorgolás is lesz a héten a hölgyekkel a klubban...

***
There will be egg crochet in the club with the ladies later this week...Teaidőben pedig újabb tervezgetés...

***
Planning time again in tea time...


2 megjegyzés:

  1. ♥ Az a baj, hogy ez az időszak nálunk már az őrületé. Várjuk a gidákat, lassan indul a keltető, sorra születnek a nyuszik, kezdődik a kerti munka... Pedig a képeidet nézv legszívesebben csak varrnék. Meg horgolnék. Meg a több halomnyi Landlustot, Landlevent, CountryLivinget lapozgatnám... :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bettus, őrület, hogy mit bírsz, mit csinálsz! Így tényleg nehéz beosztani, de ezeknek a kisállatoknak a születése is egy csoda lehet! :))))

      Törlés