2020. június 7., vasárnap

Végre június / June at last




Egyre bomlanak az új rózsák, és sorra nyílnak a kedvenceim, a kékes-lilás árnyalatú virágok az ágyásokban. A kétféle rozsdásított vas madárkát a gyerekek választották nekem titokban anyák napjára. Télen majd madáreleséget kell rájuk aggatni, de most is szem előtt vannak, kaptak egy-egy csokrocska fűszernövényes dekort.
A tavaszi aszály ellenére most rendkívüli lendülettel ragyog a kert.













2 megjegyzés:

  1. Névtelen8/6/20 14:58

    Kedves Modeszta! Először is gratulálok,hogy ismét olvashatunk rólatok,egy szép minőségű újságban.Pénteken fedeztem fel,hogy megjelent,és a pénztárig haladva lapoztam,és akkor láttam meg az ismerős képeket.Hazaérve,rögtön ki is olvastam,nem tudtam tovább várni.A másik kertbarátokat is szívesen nézegetem,a titkos kert is nagyon szép.Gyönyörű a kerted,jó látni ahogy ébredezik.A rózsákat imádom,és egyszerűen meseszép.Tetszenek az új ötletek,és szerintem még tartogatsz meglepetéseket.Jó kertészkedést,és szép nyarat kívánok a családnak! Szeretettel: Judit

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen Judit, örülök, hogy szívesen olvasol rólunk! Új ötletek mindig vannak, mi lenne velem nélkülük? :))) Én is szép, virágos nyarat kívánok szeretettel!

      Törlés