2020. június 21., vasárnap

Édesség / Sweet



A francba a takarítással, együnk inkább édességet. :)
Már itt pislogott rám pár napja a finom friss túró, hogy készítsem el. Mintha a hűtő minden nyitásánál azt mondogatta volna, ne feledkezz meg rólam, le van tojva a munka, azt tedd félre egy kicsit. :) Majd kész lesz, inkább jöjjön valami finomság. :)
Ez az akármi - nevezzük pitének - a legegyszerűbb, leggyorsabb édesség és nagyon finom.
Babapiskóta, főzött vanília puding, (esetleg citromfűvel ízesítve), túró, és gyümölcs a tetejére. 
Most ribizli a kertből. Lehűt, hátradől, eszeget.
Mert néha hátra kell dőlni egy kicsit...



4 megjegyzés:

  1. Névtelen23/6/20 20:51

    Kedves Modeszta! Most olvasom,hogy mi történt.Nem is tudom mit mondjak,ez borzasztó.Pont mire szépen elkészült minden,akkor történik ez.A víz az úr,ahogy mondják.Tudom nem vigasz,de sajnos tudom ez milyen,a nagyinál a Répce mikor kiöntött,jött a kertfelől meg az utcáról is.Ezt nem kívánom senkinek.Sajnálom a gyerekeket,talán kicsit már megnyugodtak.Kívánom ,hogy minél előbb legyetek túl rajta.Kicsit vidámabb,hétvégén nálunk is ilyen süti volt,csak málnával.A Te recepted.Még egy jó dolog,ma vettem meg az új Harmony újságot,és megint láthatjuk a szép képeket,ötleteket. Minden jót kívánok,és megint szép lesz minden.Szeretettel:Judit

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm a kedves szavakat Judit, már megnyugodtunk egy kicsit, bár az előttünk álló munka nem hiányzott. Nem is szerettem volna nagyon panaszkodni, inkább inspiráló bejegyzéseket hozok szívesen, mert nagyon jó olvasni, pl. ha másoknál is sütis hétvége van :) Még egyszer köszönöm!

      Törlés