2020. június 15., hétfő

A kerti szék / Gardening Stool




A fura nevűeknek is kell, hogy legyen valamikor névnapja, amikor még csak három Modeszta volt az országban, a szüleimnek a mai napot sikerült kinyomozniuk ennek az életre szóló ötletnek a megünneplésére  😜
Egyébként a felnőttek névnapjából nem csinálunk ügyet a családban, inkább a gyerekekére tartalékoljuk a figyelmet, mert nekik fontos, szeretik, és ez nekünk is jólesik.
Viszont most választhattam valami szépséget, amire már nagy szükségem volt. Szenvedélyesen szeretem a hasznos, okos, praktikus és szép kertészkedős kellékeket, és végre kaptam egy ilyen kis tárolós-ücsörgős kerti széket. Az ülőke alatt körben a nagy zsebek elnyelik az apróságokat, de akár a kézi szerszámokat, metszőollót, zsineget, mércét, kulcsot is magam alá tudom tenni munka közben, ha azt szeretném, hogy minden kéznél legyen. Az alsó rész egy az egyben levehető, és nagyobb dolgokat is cipelhetek majd benne füles táskaként, de biztos nem sokszor fogok, mert szeretni és kímélni fogom, bár erős, úgy tűnik, bírni fogja a strapát.
A helyzet az, hogy szerintem itt fogok a legtöbbet üldögélni a nyáron. 







Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése