2019. szeptember 23., hétfő

A vendégek és a kert / The Guests and the Garden



Ennél jobb időt nem is kívánhattam volna a vasárnapi kertlátogatásra, ismét nagyban hozzájárult a természet a délelőtt kellemes eltöltéséhez. Tulajdonképpen ilyenkor nem magunknak, hanem a vendégeknek drukkolok, nehogy ázzanak-fázzanak nálunk, és valóban kikapcsolódást jelentsen az a két óra, amit eltöltünk a kertben. Nem beszélve arról, sokszor milyen nagy távolságokat vezetnek, esetenként vonatoznak, akik meglátogatnak bennünket. Délutánonként mindenki eszembe jut, aki több száz kilométernyire utazik, hogy rendben hazaért-e. 
A kertecskénk eléggé védett, nemigen kezdett még színesedni. A rózsák már pihenni térnek, a varjúhájak viszont elemükben vannak ilyentájt.
Szívből köszönöm mindenkinek a visszajelzéseket, nagy öröm nekem, ha jól éreztétek magatokat nálunk.  Köszönöm a sok mosolyt és kedvességet, amivel megajándékoztatok vasárnap.
A következő nyitott kert napon már egészen más arcát fogja mutatni a porta. Aki szívesen eljönne egy kis nézelődésre, beszélgetésre hozzánk, jelentkezzen gyorsan, még van pár szabad helyünk október 13-ra.





















Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése