2019. július 29., hétfő

Home



Ma eső áztatta, csendes, hűvös napra ébredtünk.
Így mára egy derűs, nyári hímzést hoztam, amivel nemrég készültem el. A nappalinkban lesz majd a helye. Tele virággal, színnel, hogy egész évben emlékeztessen majd a nyári kertre. :)














5 megjegyzés:

  1. Gyönyörű! És a fotók is... :)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szépek ezek a himzett virágok, mint amúgy is minden ezen a blogon. Már rég óta olvasgatom a blogodat, nagyon tetszik. Először csak azért ragadtam itt az oldaladon, mert mindig furcsáltam, hogy hogy lehet egy nőnek annyi ideje, es annyi helye, hogy ennyiféle étkészletet tart és tesz ki a különböző ünnepeken. Aztán nagyon megtetszett a kertetek, nem hiába szerepeltál annyi edenpont projektben. Most is szavaztam már a kertedre a kiskert-kategóriában.

    Lenne egy kérésem, nem mondod el hogy készíted ezeket a szép térbeli hatású rózsákat, milyen himzéssel, vagy inkább horgolva vannak és utólag rávarrva?!

    Szeretettel,

    Timi

    VálaszTörlés
  3. Kedves Timi!
    Örülök, ha szívesen nézelődsz nálunk, örömmel látlak a továbbiakban is. :)
    Időm nekem is csak annyi van, mint egy nagyjából félállású tanárnak két gyerkőccel. Valahogy beosztom, a gyerekek az elsők, aztán jöhet a kert és a többi. :)) A terítéseket nagyon szeretem, de a hely véges, így előfordul, hogy cserélődnek a készletek, csak az örök kedvencek maradnak.

    A hímzés mind tűvel, cérnával történik. Nem is tudom mindennek a nevét, az interneten nézelődtem én is hosszasan, és videókat is találni a témában.
    Modeszta

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. És nagyon szépen köszönöm, hogy szavaztál a kertünkre :)

      Törlés