2014. szeptember 7., vasárnap

Bluer Design workshop / Bluer Design workshopTegnap Bluer Design workshopon jártam. Biancával már ismertük egymást személyesen, mert nyáron elfogadta a meghívásomat és ellátogatott e kertünkbe a Levendula piknikre. Internetes ismeretség a miénk, olyan, amikor a másik munkái és személyisége megfogja az embert és kész az ismeretség. :)
 Régóta készültem, hogy részt vehessek egyszer a workshopján, örülök, hogy sikerült! Zugló nagyon hangulatos részén, igazán kellemes, szép környezetben, nagyszerű társaságban tölthettük el nála ezt a napot. 
Köszönjük, Bia!!

***
Yesterday I was at a Bluer Design workshop. I've met Bianca in person already when she accepted my invitation to our summer Lavender picnic in our garden. Our relationship started in the internet similarly to those people who are interested in other's works and personality. :) I've been preparing to take part in one of her workshops, and I'm glad I've made it! I spent a day with a great group at a pleasant place located in a nice vicinity of Zuglo.
Thank you, Bia!!


Névre szóló táblák és íncsiklandó finomságok vártak bennünket.

***
Batches with our names and yummy delicacies were welcoming us.

Bia megosztotta velünk a tapasztalatait, a különböző festékek tulajdonságait, felhasználhatóságát. 
Mi kérdeztünk, ő válaszolt, és kipróbálhattuk, amire kíváncsiak voltunk.

***
Bia shared her expericences with us, the properties and useability of different paints.
We were asking she was answering, and we could try what we were interested in.


Kukucs. :) A "padtársam", akivel az asztal végén rosszalkodtunk: Zóra praktikái a gyertyatartó mögött. :)

***
Who's looking? :) My schoolmate with whom I misbehaved at the end of the table: Zora's practices behind the candlestick. :) Finomabbnál finomabb kézzel kevert színek.

***
The finest colours mixed by hand.
 Bianca. Aki valóban a hobbijának él, a végtelen türelem és a fa szeretete ott van minden munkájában.

***
Bianca. She actually lives for her hobby, the endless patience and the love of wood is reflected in everything she creates.


 És az én kicsikém. Holnap lesz nálunk egy kis kerti parti, és az új mini tortatálam is ott lesz már a terített asztalon.

***
And my little darling. Tomorrow there I'm hosting a little garden party and my tiny cake stand will be there on the table as well.


10 megjegyzés:

 1. Látom, szorgalmasan telt a hétvége... :)

  VálaszTörlés
 2. Névtelen8/9/14 09:28

  Mindig érdekes és tanulságos egy ilyen összejövetel. Ha egy technika alapjait megtanulja az ember, onnantól kezdve egyedül is kilogikázhatja és tovább fejlesztheti a tanultakat, biztos remek volt ez a program. A tortatálad színe mesés.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen, tényleg hasznos volt!
   A kis cukisággal most terítek éppen, délután klubteázás nálunk...

   Törlés
 3. végül nem jutottam el...majd legközelebb. :)

  VálaszTörlés
 4. szia,

  csak a szokásos éves ellenőrzés:))))) a színvonal változatlan, ilyen képekkel a flickr interior szakágazatában lehet szerepelni. akár modest, akár nem:))

  drhsz

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szabi, látogass meg bennünket, akkor láthatod azt is, mi van a fotók hátterében. Na, az is tetszeni fog! :DD

   Törlés
 5. a fotók hátterében nem lehet más csak munka, azt meg perverzitás lenne szabadidőben nézni!:))))

  a http://modest-home.blogspot.hu/search/label/Tulip%C3%A1n részlegben az emeletről készített kép szerint felfele egyes fák mintha egy kicsit elléptek volna az optika által a kis kertekre optimalizált méretekből. vagy csak a fénykép komponálása miatt torzultak el az arányok? az előtérben a díszalma (?) és hátul egy-két haverjával mintha nem lehetne bírni.:))) tudom, hogy van metszőollótok, ezért nem lehetsz a "kifizettük, nem vágjuk vissza" újmagyarkertész mentalitás hírnöke!!!:))))

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. háttérben mindig rumli
   fák még a kerten belül
   nyesés azóta megvolt
   nem komponálunk, örülünk, ha fotózunk
   :DD

   Törlés