2019. december 10., kedd

Modest Garden Advent 10.

Az adventi kézműves foglalkozásokon idén is kerti dekorációt készítettünk a vendégeinkkel. Mivel szabadtéri, sötétbe hajló programról van szó, mindig figyelembe veszem, hogy hideg időben is könnyen el lehessen készíteni, ne kelljen hozzá pl. ragasztót, tűt használni, ne tartson túl sokáig a folyamat, a gyerekek is boldoguljanak vele.  Legyen azért ötletes, és nem utolsó sorban legyen mutatós, amire jó érzés ránézni karácsonykor. És fontos, hogy természetes, egymással harmonizáló anyagokból alkossunk.
Így született meg idén sok szorgos kéz alatt ez a lógatható dekoráció, ami akár falra, akár ajtókopogtatónak is felakasztható. Háromféle díszt készítettünk amiket aztán egy faágra kötöztünk, örökzöld ágakkal, bogyókkal, rafiával kiegészítve.
Készült egy angyalka vastag, jó tartású vászonból, puha gyapjúfilc szárnyakkal.
Egy óriás szaloncukor mintás jutazsák anyagból.
És a központi díszhez szeletelt fa korongba kalapáltunk szögeket, majd a szögek köré madzagból tekergettünk, alakítottunk karácsonyfa formát.
A teraszunknak is kedves függődísze lett és jó érzés arra gondolni, milyen sok vendégünk otthonát díszíti az ünnepek alatt, amit együtt készítettünk.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése