2019. december 9., hétfő

Édenpont program december / 2.



Vasárnap megtartottuk a második kertlátogatást is, és csak folytatni, kiegészíteni tudom a múlt heti érzéseimet, élménybeszámolómat. Szuper csapat, jókedvvel, sok humorral, lelkesen az asztal körül, maximális létszámban. Azt hiszem, erre mondják, hogy sok jó ember kis helyen is...tud kalapálni, ha akar. :))
Az  idő megint csak kegyes volt hozzánk, ismét napsütésben kezdtük a kert bejárását és nem kaptunk sem szelet, sem esőt, ami nagyon fontos a sok-sok gyertya és a meggyújtott tüzek miatt. A tegnapi csoportnak még egy kis maradék hó is kiegészítette az ünnepi kerti dekort.
Minden remekül ment, olyan gyorsan elröppent, hogy nem is hittem, hogy vége lett. Nagyon jól éreztük magunkat, örömmel válaszoltam a dekorációkkal kapcsolatos kérdésekre, szívesen küldöm a recepteket, és persze nagyon örülök, ha kapunk visszajelzéseket a programról, köszönjük szépen, ha tudtok pár percet szakítani a véleményezésre. 
És, hogy mi készült? Megmutatom hamarosan közelebbről.  
Nem tagadom, nagyon nagy munka a felkészülés egy-egy ilyen napra. A családom nélkül nem menne. De olyan élmény, hogy jövőre is szívesen belevágunk. :) 

























Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése