2019. október 18., péntek

Albert szobája / The Room of Albert


A kisfiam szobája különösen közel áll a szívemhez. Ő az idősebb, az első gyermekünk, rajta gyakoroltunk sok mindet :)) Többek között a gyerekszoba kialakítását, ami nagyon szép emlékként él azóta is.  Ez a kis birodalom tulajdonképpen nem nagyon változott az évek során, nagyrészt ilyen stílusú volt már a rácsos kiságy idejében is. Nálunk nem volt olyan klasszikus értelemben vett első, induló babaszoba berendezés. Nem alakítottan nagyon kisbabásra,  így nem kellett cserélgetni a bútorokat,inkább ilyen fiús volt rögtön, és a kiegészítők, dekorációk változtak csak Albert igényei szerint, ahogy egyre nőtt. Kikerült a hintaló, és az autópálya, bekerült a csocsó. :) Idén nyáron Papa ide is új padlót rakott, ezzel világosabb, kicsit letisztultabb lett az egész. 
De ez  a szoba amúgy sem zsúfolt, mivel Albi egyelőre nem nagyon szokott elvonulni napközben, szeret velünk lenni, így a földszinten van egy saját Lego kuckója, a dolgai és a könyvei nagy része lent van. 
Nyár derekán megkérdeztem, szeretne-e valami nagyobb változtatást, szeretné-e nagyfiúsítani a szobát, de az volt a válasz hogy nagyon szereti így, ahogy van, maradjon. 
Nem kért posztereket sem, nagyrészt a saját alkotásai díszítik a falat, mert nagyon szeret rajzolni. És itt laknak az örök bandatagok is, az évek során hozzánk nőtt kutyahaverok :)












2 megjegyzés:

  1. Nekem is nagyon tetszik Albert szobája, így,ahogy van!
    A színe, az elrendezése, no és a kutyahaverok!!! :o)))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon szépen köszönjük Timi :) Úgy örülök, hogy szereti Albi ezt a szobát, jó érzés bemenni :)

      Törlés