2018. január 1., hétfő

Karácsony a babaházban / Christmas in the DollhouseÚjév napján vendégségbe voltunk hivatalosak Labradorékhoz a babaházba. :)
Mindenféle jót kaptunk ebédre, péksütiket és egyéb apró finomságokat, amik a kislányunk adventi naptárából kerültek a konyhába decemberben. 
Nyár óta változott a mini otthon, kaptak az állatkák telefont, fésülködőasztalt apró hajkefével a fürdőszobába, és a legkisebb lakók etetőszéket a konyhába. Érkeztek új konyhai kisgépek és egy zsúrkocsi is. 
Hozott a Jézuska mosógépet a fürdőbe és egy négy csatornás világító színes tv-t a nappaliba. :)
Természetesen az ünnepi  dekoráció sem maradt el, a kanapé mellett karácsonyfa áll. Alatta a miniatűr papír ajándéktáska sablonját a netről nyomtattam, kivágtam, ragasztottam és hímzőfonalból húztam bele füleket. A mini ajándékcsomag egy Lego kocka becsomagolva. Az íróasztalon, a fiókos komódon és az üzenőtáblába tűzve látható aprócska karácsonyi képeslapok szintén a netről valók, egy hatos készletben mind másféle, cuki kis ünnepi mintákkal.
A horgolt zöld koszorút egy kedves olvasóm  készítette nekünk ajándékba.
A kutyacsalád és barátaik szánkót és sílécet is kaptak télre. :)2 megjegyzés:

 1. Kedves Modeszta!
  Először is kívánok Nektek boldog, békés, örömökben és jó egészségben gazdag új évet!
  Köszönöm a gyönyörű fotóidat, mindig felüdülés, lelki megerősödés szétnézni - vagy inkább rácsodálkozni mindenre :) - Nálad!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Jaj, Kedveském, annyira jólesik, hogy még nem untál ránk. :))
   Mindig örülök neked!
   Puszi

   Törlés