2017. december 13., szerda

Advent SzékesfehérváronUgye a sok munka, készülődés és tennivaló közepette ti is szoktatok időt szakítani az adventi vásárokra? Mi mindegyiket szeretjük, ha világos van azért, ha kigyúlnak a fények a sötétben, akkor azért. Ki nem hagynánk a budapesti zsúfolt forgatagot, a parkolóházakban való forgolódással és a bódék közötti komótos csoszogással együtt. :) 
De a kényelmes, pihentető sétákat is szeretjük a kisebb városok meghitt zegzugaiban, a hangulatos vidéki főutcák és főterek illataival és díszeivel. Nem beszélve a séták végén elfogyasztott forró csokiról egy jó meleg cukrászdában. 
Múlt vasárnap Székesfehérvárra kirándultunk.
6 megjegyzés:

 1. Eljöttök hozzánk tavasszal, aztán meglátod, lesz kedved visszajönni adventkor is. :) Kaposvár is nagyon szép ebben az időszakban /is/.
  https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1727636097281468&set=a.184268534951573.44452.100001052841818&type=3&theater

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Meghiszem azt! Fantasztikusan hangulatos!
   Legszívesebben minden nap másikba mennék. :D

   Törlés
 2. Ezer éve nem voltam itt! :) - Győrt tudom nagyon ajánlani, és személy szerint én a sopronit szeretném egyszer megnézni...

  VálaszTörlés
 3. Tudod, azért nagyon irigyellek Benneteket, hogy a gyerkőceitek is ennyire nyitottak az utazásra. Én is mennék ezerfelé, de sajnos nálunk Julcsi hallani sem akar utazásokról. Nagyon nehéz vele. Utazós betegsége van, fáj a hasa az autóban és nem lehet kirobbantani itthonról. Ha meghallja, hogy ide megyünk, vagy oda, akkor világvége van... :( A képek viszont gyönyörűek, szeretem Székesfehérvárt, gyönyörű város! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nekünk is van ilyen barátunk, ahol a kicsi nem szeret utazni, még az autót sem bírja. Nem tudom, mitől alakul ez ki, mi nagyon korán elkezdtük velük. Úgy 3 hetes korukban. :) De persze ez sem garancia, minden gyermek más, de idővel ez jobb lesz, biztos vagyok benne.

   Törlés