2017. július 24., hétfő

Otthon / Home



Mindenütt jó, de a legjobb otthon....különösen nyaralás után, finom levendulás őszibaracklekvárral töltött jóféle házi ducipalacsinták társaságában. :)



9 megjegyzés:

  1. Há, pont palacsinta nálunk is a vacsi. :) Csak húsos. Még sül. Nagymamám nem tud 1kg lisztnél kevesebből palacsintát sütni, szóval extra adagot küldött. :)

    VálaszTörlés
  2. Jó étvágyat hozá, ha van még! :)))))))))) Nagyon guszták!
    Napok óta tervezem, hogy palacsintát sütök, csak épül a kerti teraszunk és ott lebzselek a fiúk körül, nem tudok bejönni a konyhába. :))))) De holnap lesz a napja, hogy megsütöm az adagunkat!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jó munkát hozzá! A teraszhoz is, a sütéshez is! :))

      Törlés
  3. Na nem mondom, szépek azok a palacsinták, de az a porcukor szóró! Hol osztogatnak ilyet?:)

    VálaszTörlés
  4. Névtelen27/7/17 11:09

    Nekem soha nem sikerül a palacsinta,kedves Modeszta megosztanád a receptet?Hálasan köszönöm előre is.Minden nagyon szép megint.
    Üdvözlettel:
    Adi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jaj, de drága vagy, én nem tudok palacsintát sütni. :))))))
      Úgy értem, teszem bele a belevalókat, érzés szerint, még soha nem mértem le pontosan, miből mennyit. Liszt, tojás, só, tej, szóda, vagy ásványvíz. Ja, és szeretjük a vastagabb palacsintákat, amit a legtöbben nem...nem mintha sikerülne kétszer egyformán. :D

      Törlés
  5. Kedves Modeszta!
    Mik az arányok a levendulás őszibaracklekvárodnál? Annyira jól hangzik, szívesen kipróbálnám.

    VálaszTörlés