2017. június 21., szerda

Nyári kert / Summer Garden


Most még csend és várakozás. 
Hétvégén megtelik majd a kertünk vendégekkel. :)6 megjegyzés:

 1. Sövény szépen megnyírva. :) Gondoltam, hogy készülődtök ezerrel. Kívánom, hogy jól sikerüljön a hétvége. És ájuldozzon a népség, de ne a hőségtől, hanem a gyönyörűségtől! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Á, csak azért kell most ezerrel, mert a gyerekek magukhoz képest viszonylag sokat voltak itthon a tavasszal betegen, és nem haladtam a rendes tempóban. Mondjuk nyilván nem sgeített a vastag hó sem két hónappal ezelőtt. :D
   Jajjteeee, nem ájuldozásért megy ez a dolog, attól lennék nagyon boldog, ha sikerülne ötleteket adni különböző megvalósításokra. De lehet, hogy idén hátradőlök, mert megint arról esik legtöbb szó, amit Peti csinált sk. :)))

   Törlés
 2. Milyen gyönyörű zöld minden! És igenis kell kis ájuldozás, és persze a sok hű meg ha Peti ügyeskezűségére. Biztos vagyok benne, hogy ötletet is kap, talál mindenki. Én még mindig jegyzetelek a tavaly készített fotók alapján.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Minden évban vannak kisebb változások, majd készítek képeket. Az idei változás, hogy van szép új telepítésű füvünk....kiégve. :DD

   Törlés
 3. Valóban nyugalom árad a képekből...én még a légy zümmögését is hallani vélem :o) De biztos lesz nyüzsi is hétvégén! Nagyon szép hétvégét kívánok!!!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Hóóógyne lenne. Az első és legbiztosabb, hogy a szomszéd a kapunyitáskor elkezd fűnyírózni....vagy valami ilyesmi. :DDD De már megszoktuk. :)))

   Törlés