Ma pedig elfogyasztottuk életünk első olyan ebédjét, amire a gyerekeink hívtak meg bennünket. :)
A mi kis sütiversenyes győzteseink egyik díja egy utalvány volt a Telkiben található Smarni Gasztroműhelybe, melynek vezetője és séfje külön dícséretben részesítette a gyerekeket a munkájukért.
Így ma nem főztem, és jólesett egy kicsit kimozdulni, nem beszélve arról, hogy egy csodálatos vasárnapi ebédben volt részünk.
Halász István sváb felmenőkkel rendelkező, környékbeli kötődésű tulajdonos fontosnak tartja a helyi termelők áruinak felhasználását igényes konyhájában.
Magas rangú szakmai múltja és tapasztalata különleges ízeket varázsol az asztalra.
Nem beszélve a nagymamájától örökölt családi recept alapján készült smarniról...mert az valami fenséges!
Ha bármikor kirándulást terveznétek a zsámbéki medencébe, próbáljátok ki ezt a kisvendéglőt!
Az ételfotók valóban dicsérik a séfet,
VálaszTörlésaz első tányért választottam, de azt
hiszem, a smarnit már el kéne csomagolni.
Az első tányéron: Rosé kacsamell zöldspárgával és morzsás nudlival:)
TörlésNagyon hangulatos helynek tűnik! Köszi az ajánlót! :o)
VálaszTörlésIgazán szívesen! :)
TörlésKedves Modeszta!Ajánlok egy blogot,ha van kedved közben olvasgatni.Bocsi,hogy itt írom le,de én csak itt írogatok neked.Persze a többieket is várjuk a nézegetésre,akik ide írnak!A lányom készíti,de nem tudja,meglepetésnek szánom. A blog : minigreenlife.wordpress.com Köszönettel:Judit
VálaszTörlésMeg fogom nézni Judit, köszönöm! :)
Törlés