2015. augusztus 18., kedd

Von Herzen / From the Heart



Ismét párnákat készítettem, ezúttal ezeket a levendulás illatpárnákat. Kicsit nagyobbak, nem a megszokott tenyérnyi méretű levendulapárnák. Így pl. polcra, ablakpárkányra is lehet tenni őket. Két külön helyre mennek ajándékba, mindkettő egy-egy vidéki osztrák otthon dísze lesz. A színeket, anyagokat is eszerint válogattam. A mintát az új könyvemből választottam. A hosszú kánikula után ma egy nyugodt, pihentető délutánunk volt a gyerekekkel. A Kicsi nagyot aludt, a Nagy hosszan, elmélyülten legózott. Én pedig élveztem a csendes munkát és, hogy fázom közben. :)













6 megjegyzés:

  1. Névtelen19/8/15 07:44

    Nyugodt, leisztult, a színek is....csakúgy, mint a délutánotok. Kell az ilyen élmény, lélekemelő. Fáztál????????? :-O

    VálaszTörlés
  2. Nagyon ízlésesek! Igazság szerint te vagy az oka, hogy mindenáron varrni, hímezni (hámozni nem) akarnék. Az ilyen félmondatok kapcsán pedig: " A Kicsi nagyot aludt,..." nyerítve nevetek -magamon :-) :-)

    VálaszTörlés
  3. ♥ Most legszívesebben kongrét, hímzőfonalat ragadnék, és állnék neki rögtön egy ilyen párnának. De ketchupot kell főznöm, kenyeret sütni, Bori másfél éves kora óta nem alszik délután, és bár nagyon jól eljétszik akár órákig is a szobájában, ha meghallja, hogy a varrószekrény körül, vagy a barkácssarokban szöszmötölök, rögtön megjelenik, és már nem olyan nyugodt az alkotás. :-)
    De ezek a párnák annyira tetszenek, hogy mindenképpen elkészítem őket, és az új gyerekszobában díszítik majd a nagylány és a kisbabatestvér kuckóját. ♥
    Köszönöm, hogy vagy! ♥

    VálaszTörlés
  4. Nagyon csinos darabok lettek, tetszenek az aprólékos, finom részletek!
    Nálunk most is esik és reggel bizony fáztam is egy kicsit. De nem baj, mert már majdnem elfelejtettem, hogy milyen is az ;)

    VálaszTörlés
  5. Óh jeeee, ez az én évszakom! Lehet bent bütykölni, meg teázni! :) Pont ilyen kék-fehér kockás anyagom van, de még mindig nem tudom mihez kezdjek vele :D

    VálaszTörlés
  6. A bögre, a színek, a farkasfog, a csipkék, a masni, felsorolni is nehéz mi minden tetszik. :) Jól láttam a francia csomót a szívecskén? Stílus az van, kérem szépen! Csak így tovább! <3
    Akkor a te lánykád is elvégezte a tündérképzőt, mielőtt idejött, mert nálunk is: van hogy 2,5-3 órát alszik du. egyben, és már elmúlt másfél éves. :)

    VálaszTörlés