2014. augusztus 10., vasárnap

Rózsás díj / Rosy Award

Kellemes meglepetés ért a minap.
Levelet kaptam a Rózsakunyhó Alkotóműhely szervezésében meghirdetett Rózsás fotópályázat szervezőitől. A levélben az állt, hogy a "Rózsa a konyhában" kategóriában 3. helyezett lett az egyik fotóm. Még sosem indultam fotópályázaton, igazából még csak nem is szerkesztettem soha egyetlen fotómat sem. Nálam ez tényleg csak hobbi. De a rózsákat szeretem, és kedvet kaptam egy kicsit játszani. 
A díjnak, ami a Márk Rózsakertészettől fog érkezni Szőregről, nagyon örülök. Gratulálok a többi nyertesnek és köszönöm a lehetőséget. A fotó júniusban, az idei Levendulaünnepünkön készült a kertünkben.

***
I was taken by surprise the other day.
I received an email from the organisers of the Rosy photo contest initiated by Rózsakunyhó Alkotóműhelysaying that one of my pictures reached 3rd place in the category "Rose in the kitchen". I've never entered any photo contest, actually I've never even edited my photographs. It's only a hobby for me. But I like roses, and I wanted to try myself in a game.
I'm pleased about the prize that is coming from Mark Rose Nursery in Szoreg. Congratulation to the other winners and thanks for the possibility. The picture was taken at our lavender garden party in June this year.


13 megjegyzés:

  1. Gratulálok!!! :o))) Lehet virág lesz a nyeremény? Esetleg rózsa...?

    VálaszTörlés
  2. De jó, örülök és gratulálok!

    VálaszTörlés
  3. Névtelen12/8/14 10:06

    Szeretettel gratulálok!Pontosan miről szólt az a verseny?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! :)
      Három kategóriában lehetett rózsás fotókat beküldeni.
      Rózsa, az örök virág
      Rózsakertben
      Rózsa a konyhában
      Szakértő zsűri döntött, volt közönségdíj, és sok szép fotó.


      Törlés
  4. Szívből gratulálok!!!!

    VálaszTörlés