2014. július 2., szerda

Tűpárna és teaidő / Needle pad and tea time

 Itt a blogon futólag megmutattam nemrég, hogy nekem is van már bizony eredeti Redcountry tűpárnás csészém. Úgy gondoltam, ez a szépség megérdemel egy újabb fellépést, egyúttal kiderül, milyen szépen beilleszkedett az új családjába. :) Kinga ismét nagyon jól eltalálta a célszemély ízlését (köszönöm! :)), a csésze az egyik kedvenc teáskészletem mellé került a vitrinben. Nálunk a vitrinbe kerülés korántsem jelent parkolópályát, hiszen rendszeresen használjuk a porcelánjainkat. Ahogy most is egy nyári délutáni teázásnál.

***
Recently I've shown in this blog briefly that I also have an original Redcountry cup with neddle pad. I thought this beauty deserved another show, also to reveal how nicely it integrated into its new family. :) Kinga again very well matched the style of the target person (thank you! :)), the cup found its place next to one of my favourite tea service set in the glass cabinet. Getting into the cabinet here doesn't mean the parking lane since we often use our porcelain. Like now for a summer afternoon tea.












15 megjegyzés:

  1. Kerítést festünk...Gondoltam kicsit beugrok és megnézem pihenésképpen a dolgaimat. Erre ilyen csodaszép képek várnak. Ez a készleted is gyönyörűűűű!
    Feltöltődtem, megyek is vissza. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azért te sem a függőágyban fekszel a kicsik mellett, úgy látom! :)))))

      Törlés
  2. Ó, te jó ég! Meghívnálak egy teára...de először vásároznom kell valami csinos teáskészletet, mert jelenleg a bögréimmel elbújdoshatok! ;)))) Szép darabok! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. N, akkor megnyugtatásképpen: Most mosogattam el egy Baumaxos bögrét. :DD A fiúk hozták haza, kapták a pénztárnál, mert Albi szépen köszönt, vagy 2000 Ft felett vásároltak, vagy csak büntetné a Baumax a jó ízlésű anyákat, nem tudom :))) Nem tudok tőle megszabadulni. Úgy érzem, követ a lakásban. Bármerre megyek, ha hátrafordulok, ott van. :))))

      Törlés
  3. Csodaszépet kaptál! És véletlenül pont illik a készletedhez????
    :)))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Más ország, más gyár, a színe is más egy kicsit, a minta is csak hasonlít. De én nagyon szeretem ezeket a "majdnem" dolgokat egymáshoz illeszteni. :)

      Törlés
  4. Nagyon hangulatos így teázni!!! A keksz, a tea, mind nagyon finom lehet! :o)

    VálaszTörlés
  5. Névtelen3/7/14 21:26

    Milyen szerencse,hogy van tűpárna a csészén,így véletlenül sem hullik bele a sok tű a teába;-)
    Mesés porcelánok........csak szépen,mint Jane Marple......

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :DDD Majdnem jót derültem Emőke, de azért eszembe jutott...khmm...hogy nálunk még ez is megtörténhet! :))
      Miss Marple...a kertje, és a tűfogási technikája...bírom az öreglányt! :)))

      Törlés
  6. Névtelen3/7/14 21:32

    Ja,Kingának pedig gratulálok ehez a csészés-tűpárnához is,nagyon elegáns!

    VálaszTörlés
  7. Hangulatos teázás, gyönyörű az ajándékod!

    VálaszTörlés