2014. március 16., vasárnap

Tavasz az előkertben / Spring in the front yard



Az előző bejegyzésben már megmutattam, milyen tavaszi díszeket varrtam használt férfiingekből.
Kinti dekorációnak szántam őket és végre a helyére került minden. Az előkert téli díszeit részben megtartottam, azokat a tárgyakat, amik színben harmonizálnak az új, tavaszi dekorációval. A helyén maradt például a párkánypárna is. :)

***
In my previous post I showed what kind of spring ornaments  I'd made from used men's shirts. I intended them as outside decoration and finally everything found its place. I retained some of the winter ornaments that harmonise in colour with the new spring decoration. For example the sillpillow also stayed at its place :)



A baromfik beülhettek a bicikli kosarába, ahová nyáron virágokat teszek majd.

***
The poultry can sit in the bicycle basket where I will put flowers in summer.



Az előkertben minden évben más-más színösszeállítást használok, az idei virágok kifejezetten a textilek színével harmonizálnak. A tyúkokhoz, szívgirlandhoz és az ajtókoszorúhoz igazodva lila, halványkék, rózsaszín és szürke színeket használtam.

***
In the front yard I use a different colour combination each year. The new flowers harmonise intentionally with the colours of the textiles. To align with the chicken, heart garland and the door wreath I used lilac, light blue, pink and grey.


A koszorú is a helyén.

***
Wreath also in place.









Ez kész, folytatódhat a húsvéti készülődés! :)

***
That's done, Easter preparation can go on! :)


4 megjegyzés:

  1. Nálatok minden évszak nagyon szép! :)
    Az én előkertemet meg felveri a gyom... :( igaz, nem is fotózom... :)
    Jó húsvéti készülődést! Ha sokat tervezel, és csak a fele készül el, akkor is jobb vagy, mint azok, akik eleve keveset terveznek, és azt sem valósítják meg :-D
    Egyébként nekem úgy tűnik, nálatok mindig minden tip-top elkészül :)))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nnna, ez az előkert úgy nézett ki az első években, hogy irthatatlan gazban gázoltunk, derékig. Nem boldogultunk vele kézzel, vegyszert nem akartam használni. Egy évig volt letakarva vastag fekete fóliával az egész.
      Amúgy meg ha látnád a listámat...fú, mennyi mindent szeretnék!! :)))

      Törlés
  2. Névtelen18/3/14 17:00

    Igazán kedves és barátságos a hangulat,a legnagyobb kedvencem ha szabad ilyet mondani a tejeskanna árvácskával a tetején....

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm Emőke! :) A tejes Ausztriából van, bolhás. :))

      Törlés