2018. december 10., hétfő

Édenpont program 2018 december / 2.


Advent 2. vasárnapján megtartottuk a kis kézműves
kertlátogatásunk második felvonását.
Ismét egy nagyszerű emberekből álló csoporttal, visszatérő vendégekkel, részben már régi ismerősökként érkező csapattal. Az első látogatáshoz hasonlóan ez a pár óra is igazán szép délutánt és valódi ünnepi feltöltődést adott a családomnak, még most is a hatása alatt vagyunk! Ismét szó szerint az ország négy sarkából jöttek el hozzánk a vendégek, s én igyekeztem jól tartani őket. :)
A múlt heti beszámolóban elsősorban a hátsó terasz képeit mutattam meg, ahol a kézműveskedés is zajlott, de természetesen nálunk a kertben sem hiányozhat a piros a karácsonyi dekorációból, így most inkább ezekből a fotókból válogattam. 
Világosban nyitottunk a kaput, és ahogy bejártuk a kertet, és fogyott a forró gyömbéres-bodzás limonádé, a tea és a sütik, még sötétedés előtt nekiálltunk a fahasáb angyalok készítésének. Az utolsó fotón látható csoportképen, micsoda angyalkórus alakult a vendégeink keze alatt, mire leszállt az este és kigyúltak a  fények szerte a kertben.
A lámpások és gyertyák mellett tegnap a naplemente is olyan fényekkel ajándékozott meg minket, ami ritkán fordul elő. 
Melegedésre most is volt lehetőség a szabad tüzek mellett és a kerti lakban is, ahol dolgozott a kis elektromos kandalló. 
Külön megtiszteltetés számunkra, mikor valaki a születésnapjára kapja a látogatást a családjától, most ismét voltak ünneplő vendégeink. <3
Mindkét alkalommal megajándékoztunk mindenkit egy-egy kis saját készítésű toboz dísszel. Közös családi munka volt, papa fűrészelte, a gyerekek szedték a tobozt, én festettem. :) Szerettük volna olyan kültérbe való ajándékkal emlékezetessé tenni ezeket a délutánokat, amik hangulatukban illeszkednek az elkészített angyalokhoz. Kívánom, hogy őrizzék az angyalok a vendégeink kertjét, ablakpárkányát, vagy bejárati ajtaját az ünnepek alatt. És köszönjük mindenkinek, az Édenpont csapatának is a segítőkész szervezést és a lelkes támogatást. 







































Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése