2015. augusztus 28., péntek

Játék / GameHétvégén lesz egy kis muri nálunk, a meghívott vendégeknek készítettem ezeket az illatpárnákat ajándékba. Némelyikük jó messzire utazik majd. :) 
Levendulásak, de ez esetben olajjal illatosítottam őket, azt is épp csak egy leheletnyit. 
Egyel többet készítettem, mert egyikőjüket szeretném kisorsolni azon olvasóim között, akik örülnének neki. 
Sűrű volt a nyár, és nem volt még alkalmam megköszönni  a figyelmeteket, kedvességeteket. Láttam ám a számokat! Idény nyáron átléptük a facebookon a 2000 követőt, a blogon pedig a kétszázezredik kattintást! Sokat jelent nekem, hogy itt vagytok, köszönöm! A játékban a facebookon és a blogon kommentelők egyaránt részt vesznek.
Kedves ötletnek tartom, mikor mások azt kérdik a játékban, mi lenne a sorsa a nyereménynek, ha hozzátok kerülne. Hova helyeznétek az otthonotokban, vagy kinek adnátok? Most én is ezt kérdezem. Aki szeretné, írjon erről egy-két szót, örömmel olvasom majd. Megosztani nem szükséges, ha megteszitek, köszönettel veszem. Ha minden jól megy, jövő péntek este 8-9 körül sorsolunk.


51 megjegyzés:

 1. Teljesen elvarázsoltál megint! ♥ Annyi kérdésem lenne hozzád, de nincs idő nyugodtan feltenni őket, és -gondolom így iskolakezdés előtt- neked se nagyon lenne időd válaszolni, úgyhogy még rágom magamban őket.
  De nyerni nagyon szeretnék... :-)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Még, hogy iskolakezdés. Már megint 14 emberre főzök. :DD
   Persze azért suliba is megyünk. :))

   Törlés
 2. Ha szerencsés leszek, akkor az éjjelu szekrényemre teszem, mert a levendula nyugtató illatára jó volna minden este álomba szenderülni.

  VálaszTörlés
 3. Névtelen28/8/15 21:32

  A táskámban lesz, mert jövő héten kezdődik az ovi, számomra 26 kisgyerekkel, és amikor kicsit elfáradok, előveszem, beszívom az illatát, és megnyugszom. És az is lehet, hogy a gyerekekkel is megszagoltatom, ha túlságosan felpörögnek, vagy esetleg az alvás előtti ceremónia része lesz. Jönnek itt az ötletek, mindennapos használatban lesz, az tuti!
  Hajni

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. :)))) Minden elismerésem az óvónőknek! És tanítónőknek...és tanároknak! :)))

   Törlés
 4. A hálószobám orgonalila fehér bútorokkal, a színösszeállítás tökéletes hozzá. Hajnihoz csatlakozva, én 28 negyedikes gyerkőc mellé vinném be, de ők már edzettek: az előző 3 évben illatgyertyák és nyugtató zene ráhangolásában dolgoztak, hála fantasztikus kolléganő-páromnak. Szóval hajrá Hajni, én neked drukkolok! :)

  VálaszTörlés
 5. Nálunk minden nyáron az étkező levendulás dekorációt kap, így ott lenne a helye mindenképpen. :)
  Na, hogy nehogy lemaradjak, én is pedagógus /is/ vagyok ám, úgyhogy ha majd megint 28 gyerekkel dolgozom, akkor én is viszem magammal. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Még emlékszem, milyen volt 28 gyerekkel...:)))

   Törlés

 6. Óvónéni és tanító nénik után csak annyit mondok, hogy helyesek az illatpárnáid. :)

  VálaszTörlés
 7. Ojjojjoj..most akkor "dicsekedjem" én is az óvodapedagóguságommal ? :D Igen,mert büszke vagyok a hivatásomra,de ha én lehetnék ennek a csodapárnának a tulajdonosa,még büszkébb lehetnék :) Csodaszépek,mint minden,amit nekünk mutatsz magatokból/rólatok!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm nagyon, örülök, ha tetszik! :))

   Törlés
 8. Én nagyon örülnék neki, de Édesanyámnak adnám ajándékba, aki szintén pedagógus :) Egy-egy fárasztó nap után biztos örülne a levendula illatának :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. De kedves. Szép, hogy ajándékba menne. <3

   Törlés
 9. Én Nóri lányomnak adnám és elmondanám, hogy attól a nénitől kapta ezt az ajándékez, akivel oly sok szép dal ismerhettünk meg Ringatózás közben. Biztos nagyon örülne neki :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Drága Nóri! ( És Fanni!:) Megismernének még vajon? Majd, ha felnőtt korukban eszükbe jut egy régi ének, gondolnak a régi szép időkre.. Én meg csuklok a járókeret mellett. :)))

   Törlés
 10. Én a kis másfél éves lányom szekrényébe tenném, hogy illatosak legyenek a ruhácskái. :) Épp most tusoltam levendulás tusfürdővel, és indulunk ringatóra. :D köszi, hogy játszhatunk, és hogy vagy!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Hova jártok Ringatóra??? Naháát! :)))

   Törlés
  2. És én köszönöm, hogy itt vagy! :)

   Törlés
  3. Most a Bikás parkban volt egy kis rendezvény keretében. :)
   Én köszönöm, hogy itt lehetek.

   Törlés
 11. Én a napokban születendő kislányunk szekrényébe tenném :-) Egy élmény olvasni a blogodat és nézegetni a szebbnél szebb képeket. Nagyon inspiráló az otthonotok és amiket csinálsz.
  Detti

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ó, mire válaszolok, talán már meg is érkezett? :)
   Minden jót nektek Detti és köszönöm!

   Törlés
 12. Kedves Modeszta! Január óta szinte minden nap olvasom a blogodat, gyakran rákukkantok, h van-e újabb bejegyzés. Mert nagyon inspiráló az oldal, lenyűgözőek az aprólékos munkáid a finom nőies ízlésed. A zabkekszes recepted is nagyon bejött. Bár nincs valami nagy kézügyességem de hatásodra újból kötőtűt fogtam, sőt varrtam is! Úgyhogy én már így is nyertesnek érzem magam! De ha én kapnám a párnákat akkor az étkezőbe tenném, jól illik oda, sokat tartózkodik ott a család, mindenki élvezné a látványát és az illatát.
  Üdv,
  Zsuzsa

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Drága Zsuzsa, sokat jelentenek nekem a szavaid, de hogy újra kötsz és varrsz! <3 Ez nekem is sok erőt ad! Sok sikert a munkáidhoz, leld benne örömödet, én pedig mindig szívesen látlak! :)

   Törlés
 13. Kedves Modeszta, ha virtuálisan ennyire inspiráló vagy, egy igazi kézzelfogható apróság Tőled, csodát tenne:) Csak ránéznék , és rögtön pörögnék rögtön ezerrel :) Persze, így is benézek Hozzád minden nap, gratulálok a bloghoz!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nagyon szépen köszönöm, igazán jólesik! :)

   Törlés
 14. A levendula sarokban lenne a végleges helye!
  Persze , néha nekem is szükségem lenne reá az oviban:))))))

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ez a sok nyugalomra vágyó pedagógus! :))))))

   Törlés
 15. Kedves Modeszta! Régóta olvasom a blogot, de azt hiszem még nem kommenteltem. Csatlakozom azok táborához, akik szerint nagyon inspiráló a blogod. Nagyon szeretem a kertes, porcelános-terítéses, és most, hogy így belegondolok, a mindenféle posztokat. :)
  Az illatpárna nálam a hálószobába kerülne, az ágy melletti polcocskára, segítendő a nyugodt alvást.
  Képzeld, az idén én is varrtam pár levendulapárnát (a töltelék a kertben termett), de nekem nem maradt, már mind a barátnőknél van. No meg egy Modeszta-darab mégis szebb! :)
  Szintén pedagógus vagyok, tetszett a fent említett ötlet, hogy az esetlegesen éppen felpörgött gyerekek szippantsanak egyet a "nyugipárnából", lehet, hogy varrok is néhányat az osztályomba, maradt még egy kis töltelék. :)
  Kívánok neked további alkotó- meg írókedvet, nekünk olvasóknak meg sok blogbejegyzést tőled! :)
  Judit

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Mikor egyszer régen elkezdtem ezt a blogot, nem gondoltam, hogy ilyen bejegyzéseket fogok kapni. Nem is hiszed, milyen jólesik, köszönöm Judit, így még az eddigieknél is örömtelibb tovább csinálni. Kívánok Neked örömteli perceket a kézműveskedésben és sok örömöt a pedagógusságban. :))

   Törlés
 16. Gratulálok a sok-sok követőhöz! Csak így tovább!Már csak azt szeretném megtudni, hogy hol lehet Bohin heart ollót venni!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi Viri, olyan jó, hogy itt vagy!
   Az olló...nem hiszem, hogy Bohin...Angliából kaptam ajándékba, de olasz egyébként. (?)

   Törlés
  2. Mindig itt vagyok csak a kommentelésre nem mindig van idő Sajnos! Pedig pont úgy néz ki!! Én is be akarok szerezni egyet. Azért Bohint, mert a többi termékük is nagyon bevált ;0). A játék végét is várom még a lábujjaim is keresztben vannak ;0).

   Törlés
 17. Kis otthonomban illatosítanám vele a kissé régi ruhásszekrényt, ezáltal kellemesebb illatúvá téve azt és a lakást is. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Sok sikert a sorsoláson, de ha most mégsem sikerülne, fesd ki a szekrény belsejét a jobb illat miatt! :))))) De hátha!

   Törlés
 18. Tökéletesen illik a hálóba :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Olyan megtisztelő, hogy többen betennétek a hálótokba az én munkámat!

   Törlés
 19. A kislányom szobájába kerülne :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Pláne megtisztelő, hogy a gyermekeitek szobájába tennétek! <3

   Törlés
 20. A hálószobánkba kerülne ha én lennék a szerencsés. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Na hátha-hátha! Már én izgulok helyettetek!

   Törlés
 21. A szekrényembe vagy a hálószobába tenném...nagyon örülnék neki.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ez megtisztelő...no nemsokára kiderül. :)

   Törlés
 22. Húúúú, én meg erről majdnem lemaradtam! De még nincs péntek este... :)
  A szekrényembe tenném.
  Pár évvel ezelőtt egy kedves testvérnőmtől kaptam egy hasonló három részes illatpárnát. A ruhásszekrényembe tettem, s amikor kinyitottam az ajtaját, az illat mindig eszembe juttatta, hogy mondjak érte egy rövid imát :)
  Köszi a lehetőséget!!!!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Biztos voltam benne, hogy Te nagyon megbecsülöd a dolgokat! Este koncertre megyek, most tanakodom, hogy legyen. Lehet, hogy csúszni fog a dolog. :)

   Törlés
 23. Nice Website...
  Hey JOIN now fblikesbot.com and Increase Facebook Likes your profile and websites.
  Increase Facebook Likes and check your website worth worth my websites
  its may be very beneficial for you also really

  VálaszTörlés