2019. május 28., kedd

A vendégek és a kert / The Guests and the Garden



Íme néhány fotó arról, milyen is volt a kert ezen a késő-tavaszi nyitott napon. 
Ismét többfelől érkeztek hozzánk a vendégek és ismét sokféle oka volt a látogatásoknak. Voltak, akik már jártak nálunk és egy másik évszakban is szerettek volna körülnézni a kertben. Voltak, akik az új változtatásokra voltak kíváncsiak, mert bizony sok minden megújul, változik, formálódik az igényeink szerint, hiszen mi magunk is változunk. Voltak, akik kerttervezés előtt állnak, és voltak olyan kertszerető vendégek, akik már régóta gondoskodnak saját kis földről, de a szokásos munkálataik mellett szívesen kikapcsolódnának, ismernének meg más kerteket és nyitottak mások ötleteire, megoldásaira. 
A csipet-csapat is gyorsan összerázódott a hátsó gyerekbirodalomban és a kislányunk irányításával rendben ment a közös játék. :) 
A rózsák és a többi virág részben megtréfált bennünket a kései virágzással, de nagyon igyekeztek, bizonyára tudták, hogy ilyen nagyszerű vendégseregnek érdemes kinyílniuk. :)  









A nagy és a picik :)









Az erdei szamóca csak úgy magától terjedt el a kertben. Köszönet érte a madárkáinknak. 





A tó őre :)


A kicsi rózsakert a Kerti lak előtt. Szépen fejlődnek a buxuspótló örökzöld mirtuszloncok, amik az ágyást keretezik. Őszre egész szépen összenőnek majd. 






A szép nap végén, naplementében....



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése