2018. szeptember 23., vasárnap

Elkészült a Teaház / The Teahouse is ready



Elkészült, végre berendezhettem, őszi dekorációt kapott, birtokba vettük. 
Remélem, méltó díszei és kiegészítői lesznek majd egy szép kis konyhakerttel egymásnak. 
Biztosan sokszor fogok, fogunk itt megpihenni egy jó tea vagy kávé idejére a kerti munkák közben.  Papa is kifejezetten elégedett vele. Igyekszem nem túlzásba vinni itt az oldalon a férjem érdemeinek méltatását, de hogy nélküle nem lenne ilyen kertünk, és az álmaim nagy része nem valósulhatna meg, az egészen biztos. Ezt a munkát most különösen élvezte, az adott elemekhez, vagyis a bontott ajtókhoz minden kiegészítőt a tőle megszokott precizitással számolt, mért, fűrészelt és illesztett, fúrt és kalapált. Tényleg szép lett, büszke lehet a keze munkájára. 
A kertünkben minden nagyobb kiegészítőt és építményt ő készített, fából, bontott téglából, vagy épp más anyagokból.
Ha szívesen megnéznétek akár élőben, hogy is állunk most a kis sorházkertünkkel, milyen újításokba fogtunk, és hogyan áll össze az őszi kép, a növények elrendezése és a tárgyak összhangja, október 7-én nyitjuk legközelebb a kertkaput. Aznap délelőtt és délután is el tudtok hozzánk látogatni egy-egy turnusban. 
Bevallom, nagyon élvezem, mikor ezeken a nyitott napokon a kertlátogatásra kísérőként, sofőrként elcipelt férjek felfedeznek mindenféle nekik tetsző témákat. :) A vége mindig az, hogy csak kérdeznek és kérdeznek, ötletelnek, megfogadnak és tanácsolnak és a férjem lelkesen magyaráz. Öröm nézni, ahogy összeáll a férfinép és kitárgyalja a technikai dolgokat. :)
Két hét múlva szeretettel várunk minden érdeklődőt....finom meleg teával természetesen :)  
Jelentkezni az Édenpont oldalán lehet a még szabad helyekre.



















2 megjegyzés:

  1. Hát én nem találok szavakat!Ez valami csodaszép és elegáns! Gratulálok! Még mindig tudsz olyan dolgot mutatni, amitől leesik az állam, pedig már sok-sok éve követlek. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na, hát nemsokára megtelik a kert, kifogyunk a helyekből, utána már csak hímezni fogok szerintem :D :D
      Köszi Adri, tényleg nagyon örülök, ha tetszik <3

      Törlés