2018. március 30., péntek

Húsvéti hírek a varrószobából / Easter Sewing Room News


A tavaszi szünetben ismét több időnk van belakni a varrószobát, többet vagyunk itt együtt, olvasunk, játszunk, vagy csak heverészünk, míg a gyerekek játszanak. Az otthonunkban ezen a helyiségen van a legnagyobb ablak, ilyenkor már nagyon kellemesen melegítenek a besütő napsugarak. Néha varrok is egy kicsit, vagy festegetünk az asztalomnál, a kis agyagcserepek is itt kaptak új színt és pöttyözést az ünnep előtt. 
A szoba tavaszi dekorációi között ismét megtalálhatóak a saját kézimunkáim és a kézműves barátok munkái, amikhez kötődöm, mert szeretem őket. És persze lássuk be, ez egy jó kis csajos szoba, hétköznapokon mi ketten használjuk legtöbbet Lizivel.
Ezeken a képeken most nem látszik, de itt rendeztük be a babakonyháját és a kis alkotókuckóját, itt laknak a babák, a lányos legók, az egyik sarok csak az ő birodalma, ahol megélheti a rendből-rumli, rumliból-rend körforgás élményeit. :))



















13 megjegyzés:

  1. Nagyon aranyosak a Foxwoodi képek keretben. <3 Á, az egész gyönyörű! Annyira rendet kéne tenni....Mindig ezt hozod ki belőlem. Nézem a képeidet és rögtön pakolnom kell. :) De ezt már írtam többször is. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én meg akkor érzem, hogy rendet kéne tenni, mikor ilyeneket mondasz. :D :D
      Örülök, hogy tetszik Adri, köszi szépen!

      Törlés
  2. Jaj, dettó mint Majmóka :D - körbenézek itt, és elszörnyedek (mármint nálam...)
    Gyönyörű, annyira gyönyörű Nálad minden....! :) Most helyben bekutyorodnék oda a kanapéra egy jó könyvvel....és elő se bújnék holnap reggelig!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. No, hát az még nekem sem sikerült, hosszabb időre bevackolni ide, de azért igyekszem, kényelmessé, otthonossá tenni.
      Örülök, ha tetszik és szeretsz nálunk nézelődni, köszönöm. :)

      Törlés
  3. Jajj, mennyi szépség! Csak kapkodom a fejem. Minden ízléses, gyönyörű, szemet gyönyörködtető... Tényleg nagyon jó lehet itt lenni, világos, békés idill. A részletek is.. a lámpa, a szék, és még hosszan sorolhatnám. A Foxwoodi mesékből ismerős a kép:), bár nekünk csak könyv formájában van meg itthon. De remek ötlet a falra tenni, én is mindig gyönyörködöm benne, hogy mennyire szépen illusztrált ez a sorozat. Kellemes Ünnepet kívánok Nektek! Anna

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönjük szépen Anna, nektek is boldog húsvétot!
      A mese képeit, könyveit mi is nagyon szeretjük, és ebben a szobában aztán mindent lehet, ami szívünknek kedves, itt elfér minden. A lényeg, hogy kényelmes, hangulatos legyen, olyan dolgokkal megtöltve, amik között szívesen időzünk.

      Törlés
    2. Köszönjük szépen Anna, nektek is boldog húsvétot!
      A mese képeit, könyveit mi is nagyon szeretjük, és ebben a szobában aztán mindent lehet, ami szívünknek kedves, itt elfér minden. A lényeg, hogy kényelmes, hangulatos legyen, olyan dolgokkal megtöltve, amik között szívesen időzünk.

      Törlés
  4. Annyira bájos, és elragadó minden! És hihetetlenül inspiráló, kedvem támad felfedezni és életre kelteni otthonom rejtett zugait!
    Áldott húsvétot, örömteli készülődést!
    Hajni

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Milyen jó olvasni a soraidat!
      Jó néha egy kis újítás, valóban felfedezni, újragondolni az otthon zugait, sarkait. Boldog vagyok, ha én adhatok hozzá inspirációt!
      Boldog húsvétot nektek is!

      Törlés
  5. Fantasztikusan hangulatos!! Különösen tetszik a színharmónia.Végre rávettem a férjem, hogy az Ikeás piros kanapénkra vegyünk egy bézs színűt is. Úgy érzem, hogy varrnom kell rá nekem is olyan körpárnát.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szeretni fogod az új huzatot!
      A körpárnák is olyan bájosak, ezeket nem én varrtam, de úgy szeretem őket!

      Törlés
  6. Lélekmelengető képeket hoztál megint!
    Áldott, szép Húsvétot kívánok Nektek szeretettel!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen!
      Neked is legyen szép ünneped! :)

      Törlés