2018. március 2., péntek

Hímzett tojások / Embroidered Eggs



Ezeket a húsvétfára akasztható tojásokat hímezgettem mostanában. 
Az elülső oldalára leveles-bogyós szívek kerültek,  a hátuljára pedig apró virágok, ha megforgatná a huzat, akkor se legyen üres oldala. :))
Kitömés és varrás után kicsit felborzoltam a szélüket a rusztikusabb hatás kedvéért. 

A fa nyuszit  a Kik-ből hoztam és először kerti dekornak szántam, ebben a hidegben nem volt szívem kitenni, így a  kandallófát őrzi idebent. :)








8 megjegyzés:

  1. Gyönyörűek lettek! Nagyon tetszenek!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon örülök, tőled különösen jólesik! :)

      Törlés
  2. Nagyon szépek! :) Nálatok már megvan a tojásfa? Mikor szokták kidíszíteni? Lehet már vajon? Ebben a témában nem vagyok otthon... :)))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Dehogy, az azért még nincs meg. :) A felállítása attól is függ, mennyire szeretnék, vagy tudok virágzó ágakat is beletenni. Zordabb időben volt, hogy csak szép tekervényes csupasz ágak voltak. :)

      Törlés
  3. Igen, annál szebb nincs, mint amikor virágos ágakra kerülnek a tojások! :)

    VálaszTörlés
  4. Nagyon kis finomak a tojások,kedvesek a hímzések rajtuk . A nyuszi meg szupi!Én is most készítgetem őket,annyit variálok, hogy a végén kicsúszok az időből. Mire elkészítek 3 csomagot a két lányomnak és a keresztlányomnak, épp húsvét lesz! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ismerős helyzet, én is keresem a jót a dologban, szóval még szerencse, hogy nem lehet a kertben dolgozni. :)) Amíg kint tartja magát a hó, addig igyekszem húsvétra kézimunkázni a jó melegben. :)

      Törlés