2017. november 26., vasárnap

Golden HarmonyAztán tudjátok, milyen sokat csacsogok arról, hogy számomra fontos az ünnep békéje, és a lehető legnyugalmasabb készülődés. :)
Sosem hagyok semmilyen fontos előkészületet a végére, az utolsó hetekben már soha nem rohangálok a dolgok után. Szeretném, hogy karácsony közeledtével jusson idő örömmel sütni, főzni, dekorálni, olvasni, vásárokba járni, tartalmasan tölteni az időt a gyerekekkel. Élvezni a fényeket és illatokat, a jó zenét és a várakozás örömét. Hátradőlni esténként egy jó magazinnal. 
Ha ti is így vagytok vele, jó szívvel ajánlom a Golden Harmony lakberendezési magazint lapozgatásra, amiben pár téli ötlet erejéig ismét találkozhattok az én munkáimmal is.
6 megjegyzés:

 1. Kedves Modeszta! Már nálam is megvan az újság,és gratulálok,hogy ismét találkoztam Veled.Tetszik az új borító kép,és örülök a téli-karácsonyi képeknek.Jó volt újból nézegetni.A piros szín nálam is az elsők között van.Egyszer írtad,hogy különböző szín a lakás egy-egy része,mert nehéz dönteni.Most nálunk is így lesz,ne legyen minden piros.A csokicsepp süti ízlett mindenkinek!A rajzra gratulálok Albinak mégegyszer.Írtam csak néha csúszásban vagyok az írásokkal.További jó készülődést kívánok!Üdvözlök Mindenkit!Szeretettel:Judit

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönjük szépen Judit, én is meghitt, szeretetteljes várakozást kívánok a családnak!

   Törlés
 2. Túúúúl közeliek a képek. :D :D :D
  És gratulálok ismét. :)

  VálaszTörlés
 3. Olyan jó, hogy egyre többen választják a békés KÉSZÜLŐDÉST a kapkodás helyett!
  Ebben egy kicsit a bloggerinák is segítenek a jó példájukkal.....
  ---
  Gratulálok az újsághoz!  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. A zűrös karácsonyi hajrát el lehet kerülni, csak nagyon tudatosnak kell lenni ez ügyben. Ha sikerül rávezetni a saját példával másokat, hogy meg lehet csinálni, annak csak örülni tudok! :)
   Köszönöm a gratulációt.

   Törlés