2017. szeptember 15., péntek

Piac után / After the marketA szombati hévizi piacon zsákmányoltam ezeket a csodás mázas kerámiákat és a köténykét Lizinek.
Évközben a piros nem egy domináns szín az otthonunkban, most is már  a karácsonyra gondolva választottam.
Meg aztán hogy is lehetne ellenállni az ilyen kis piros pöttyösöknek?
Nem beszélve arról, hogy ez egy nagyon jól elkapott szép, sötétes piros, pont ilyet kerestem, és a Garai kerámiák egyébként is a változatos színvilágukkal lopták be magukat a szívembe. Már kacsingatok a pasztell színű bögréik felé is. :))

4 megjegyzés:

 1. Évek óta szerelmes vagyok mindenbe, ami piros alapon fehér pöttyös. 2 évvel ezelőtt Kinga csinált nekem direkt egy pöttyös tetejű házat is. :)))) Imádom! A konyhám karácsonykor mindig pöttyös, még a függöny is. Ebben nekem nincs túlzás.
  És megnéztem, jó sok piros kerámiám van tőlük, meg Julcsinak van csigás bögréje, Daninak meg birkás. :)
  A kötény is nagyon aranyos!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Meg is értelek, és nekem még azért is nagyon tetszik, mert mehet mosogatógépbe, jó minőségű, bírja.
   A piros egyébként nálunk szintén karácsonykor jön elő, már nagyon vártam, hogy ha majd fehér konyhám lesz, legyen benne pirospötyis kerámia az ünnepeken. Meg máskor is most már.

   Törlés
 2. Névtelen18/9/17 16:13

  Kedves Modeszta!Lehet,hogy meglepő de van jó pár dolog, ami mindkettőnknek van és tetszik.Már pár évvel ezelőtt vettem ilyen bögréket,kézműves vásáron.Minden évben kirándulás,Kapolcs és Szombathely Savaria karnevál,és az Orsolya napi vásár Kőszegen.Ezeken szoktunk jó kis dolgokat venni.A mosogatógépet tényleg jól bírják.Zalaegerszegen a fazekas találkozó is jó dolog.Kívánom sokszor használja Alíz a köténykét,és süssön finom sütiket.Üdv:Judit

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Alíz is folyton kötényben sürög-forog, akárcsak én, és ő is szereti váltogatni őket, mint én.
   Nem meglepő az átfedés, általában itt az oldalon olyan emberekkel hoz össze a sors, akikkel ebben-abban, vagy több mindenben is hasonló az ízlésünk. :)

   Törlés