2017. március 23., csütörtök

Tavaszi cukrászda / Spring Confectionery



A kicsi lányom cukrászdáját ezzel a Bistro-s dobozzal frissítettem idén tavaszra. 
Egyszerűen nem lehetett otthagyni a Kik-ben olyan jól mutat Alíz szobájában.
Íme a mai csendélet a cukink egyik polcáról.







7 megjegyzés:

  1. Válaszok
    1. Muszáj karban tartani, minden nap használjuk! :))

      Törlés
    2. Ez ismerős. Nálunk az étkező egy szegletében van a babakonyha-cukrászda, így az életük része a sütés-főzés-mosogatás. Én meg örülök, ha alkothatok...

      Törlés
  2. Nagy terveim vannak, mivel lassan visszamegyek dolgozni. Tervezem, hogy csinálok egy cukrászdát a csoportomba. Itthon már van babakonyha, jó sok cuccal, szóval ideje terjeszkedni. :)
    Majd ha nem lenne ötletem, akkor jövök Hozzád nézelődni. :)

    VálaszTörlés
  3. Névtelen26/3/17 20:08

    Kedves Modesta!Nagyon aranyos minden,sajnos a lányok felnőttek,de mint írtam,lett egy kislány unokám,és gyűjtöm az ötleteket Tőled.Mikor kicsik voltak sok mindent készítettem én is (kötés,varrás,).Kaptak fából emeletes babaházat,fa és nád bútorokkal berendezve.Vartam függönyt kötöttem szőnyeget ,nagyon jó lett.Sok mindent megőriztünk,és örülünk,hogy a pici lánynak majd jó lesz.Még az én gyerekkori babaporcelán készlet is megvan.Addig is míg nagyobb lesz raktározok.Kívánom,hogy sok ötleted legyen még!Megjelent a Golden Harmony újság tavaszi száma és örömmel láttam ,ismét bent vagy az újságban.Gratulálok!!További jó tavaszi és húsvéti készülődést!Üdv:Judit (Sopron)

    VálaszTörlés
  4. Kedves Judit!
    Nagyon örülök, ha sikerül ötletet adnom, és találtok nálam olyat, aminek hasznát veszitek.
    Nagyon jó dolog az is, ha sikerült megőrizni a régi tárgyakat, egész más értéket képviselnek, mint a ma kapható játékok!!
    Igen, az újság...majd írok még én is róla! :))

    VálaszTörlés