2016. szeptember 3., szombat

Lizi doboza / Box of Liz



A kicsi lányom névnapjára készült ez az ékszertartó dobozka. Az érdekessége, hogy teljesen egyedül választotta a mintát, és határozottan ki is tartott mellette, hogy ezt a házikót szeretné. A natúr dobozt fehérre festettem, és kissé alábélelve ragasztottam a tetejére a hímzett képet.






Nyáron kapott még ékszertartókat, egy utazós kis csatt és gumitartót a kreatív klubos Zsuzsa néninktől és egy felakasztható csattartó házikót, ami Andy kuckója munkája. Az összes apróságot, nyakláncokat, karkötőket most már egy helyen tarthatja a dobozában. Ha Ő is úgy szeretné. :)


Kérem, tegyék meg tétjeiket, lesz-e valaha rend a mütyürök között egy kislányos család otthonában? :))



14 megjegyzés:

  1. Ha ő is úgy szeretné....:) ismerős. A Kisasszonyka unokámnál. Végülis ő egy -kettő dobozban tartja ezeket, de nem biztos,hogy abban a dobozban tartaná,amit én csinálnék neki?:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A múlt héten Olimpia jeleket rakosgattak a gumikból. A fele leesett, annak a fele begurult a szekrények alá. :))
      Én bizakodó vagyok, hogy egyszer rend lesz. :)))

      Törlés
    2. Bizakodjál is!!!!!A lánykánk ,míg itthon lakott, finoman szólva szétszórt volt.Aztán különköltözött, azóta a padlóról lehet nála enni ,olyan rend van.:)

      Törlés
    3. Én is rendetlen gyerek voltam...és most...ööö....megyek pakolni. :))))

      Törlés
  2. Soha! A kis ékszertartó dobozkák üresen állnak, a gumik, hajcsatok pedig bepotyognak az ágy és fotel alá-mögé.:) De azért néha egész ügyesen összepakolnak...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Néha. :))))
      A mütyürök pedig lehetetlen helyekre kerülnek, igen!

      Törlés
  3. Talán egy éve varrtam egy csatt tartó házikót én is, a gumiknak is megvolt a helyük. Az egész ház tele van ezekkel, a helyük pedig üresen áll. :) De csak reménykedj! :)
    A doboz nagyon-nagyon szép lett! Ötletet adtál, mindig ajándék-ötlet hiányom van. Mondjuk Julcsinál még most kezd beindulni az ékszerezés, mire összegyűlik annyi, hogy tárolóhely kell nekik, addigra készítek neki én is egyet.
    Addig meg pakolgatjuk a csillónyi hajcsatot össze-vissza. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örömmel látom, hogy nem csak mi járunk térdig a csattokban. :))

      Törlés
  4. Nagyon aranyos mintát választott Alíz! Nekem is nagyon tetszik :o)))
    Nekünk is van több ilyen "ékszertartó" dobozka, de mindig van a polcon is szétszórva hajgumi... De ha jön valaki látogatóba, rögtön rend lesz a szobában :o)))

    VálaszTörlés
  5. Gyönyörű dobozt készítettél!
    Nem voksolok... hajgumikban, csatokban nincs tapasztalatom. A lányomnak mindig fiúsan rövid haja volt :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! :)
      Nálunk is több van a padlón, mint a hajban! :)

      Törlés
  6. Mi is pont ilyen szívecskés nyakláncot hoztunk múltkor Rékának, csak rózsaszínest. :-) A csattartó....sokszor üres, de időnként tele van. Kicsit macerás rárakni a sok csatot, főleg, amikor egyszerre kell teleaggatni..., mert az összes eltűnt róla. A dobozban van sok hajgumi és csat, csak kicsordul...épp ma vettem egy nagyobb dobozt. :-) Hátha segít.. És a fürdőben lassan nem elég a kislánynak egy polc, kiszorítja az én cuccaimat...és persze amúgy az egész lakás tele van csatokkal, hajgumikkal. :-) A hajban pedig (szerencsére) általában már nem 16 kerül, csak 6. :-))
    Nagyon szép a házikó! :-)

    VálaszTörlés