2016. július 20., szerda

Gondolatok

A Nők lapja pályázatot hirdetett "Enyém a legszebb kert" elnevezéssel.
Kedves barátaink hívták fel a figyelmemet a lehetőségre és pár nap gondolkodás után úgy döntöttem, hogy végül is nagy baj nem érhet, belevágok.
Amit biztosan tudok a mi kis portánkról, hogy "Enyém a kert" :)
Véletlenül sem gondolom, hogy a legszebb, biztosan tudom, hogy kis országunkban több ezer hozzám hasonló kertszerető gondos kéz ápol különlegesebbnél különlegesebb kerteket. Sokak kertjében ott a szív, a szeretet, a hangulat, a szépség, a kényelem, a termés, az ötletek és minden, ami az otthont jelenti a házon kívül.
A pályázaton való indulást sem nagy bejelentésnek szánom, majd lapítok, ha nem lesz belőle semmi. :) Egyszerűen csak szerettem volna most is elmondani Nektek, hogy a saját örömünkön kívül milyen sokat jelent nekem, ha más is szívesen merít a munkánkból ötletet, inspirációt, hitet, hogy igenis érdemes.
A döntést szakértő zsűri hozza majd, szóval lesz, ami lesz, úgy lesz jó.
Nem utolsósorban pedig az én koromban már jót tesz egy kis izgalom a vérkeringésnek. :)


9 megjegyzés:

  1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  2. Úgy gondolom, hogy mindenképpen érdemes benevezned, mert a Ti kertetek úgy különleges, ahogy van. Láttam én már szép kerteket, de a Tieteknek van egy kuckóssága, kedvessége, amiben látszik a rengeteg munkátok. És imádom, hogy minden szegletében lehet valamit csinálni /reggelizni, ücsörögni, játszani, kapálni, szüretelni, stb./. Szóval hajrá, hajrá! Úgy gondolom, hogy van esély. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De jót írtál, nagyon köszönöm! Mármint, hogy így látod! :)

      Törlés
  3. Tuti,hogy nyertek, ha a zsűri értelmes lesz! drukkolok! Megérdemlitek.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :))) Az lesz biztosan, és szakértő szemmel nézik majd a fotókat. Meglátjuk, mire elég az a mi a képeken látszik. Köszönöm a bizalmadat, de én azért abszolút megértő vagyok azzal kapcsolatban, hogy olyat kell választani, ami a lapban is "átjön", és bemutatásra is elég jó. Majd meglátjuk, benne vagyunk-e ebben...:))

      Törlés
  4. Szurkolok! Jó hogy benne vagytok!!! Én csak képeken láttam, de Átjön! :-) Nagyon szép, hangulatos, kuckós, otthonos, csupa bájos dolog, jól összeválogatott, szeretettel gondozott növények, és annyi minden van benne. Hajrá!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi Andi, egy próbát megér. Ééés, köszönöm Neked, hogy ilyesmiket gondolsz! :))

      Törlés