2016. július 27., szerda

Erdei állatok / Forest Animals



Talán észrevettétek Lizi szülinapi képeinél, hogy az ünnepi asztal mellett egy kerek asztalkán háromtagú kis csapat tartott teadélutánt.
Nálunk nem telhet el úgy születésnap, hogy az ünnepeltnek ne készítenék valamit saját kezűleg. 
Persze Nyúl Pétert nem tudok varrni, de ez a három kedves erdei koma azért elkészült a nagy napra. Egy egér, egy mókus és egy nyuszi, Tilda szabásminta alapján. 
Az eredeti mintán egyszínű figurák szerepelnek a könyvben, ami nekem is tetszett, de úgy véltem, aranyosak lesznek mintásan is. Tetszett ezeknek a finom árnyalatú, jó minőségű lila leneknek a harmóniája.  Alíz is nagyon meg van vele elégedve és mint tudjuk, a gyermek öröme mindent megér! :)
Maga a munka számomra nem volt olyan egyszerű, bizonyos fázisaiban olykor ráborultam a varróasztalra, úgyhogy ha esetleg valaki kedvet kapott volna elkészíteni az erdei állatokat, csak egyet mondhatok. Varrjatok angyalt! :)))











6 megjegyzés:

  1. Annyira szépen varrsz, hogy ezeket bárhol felvállalhatod! Nem is tudom, miért nem mersz belevágni a Maileg nyuszi varrásba, az első ránézésre ezeknél sokkal könnyebbnek tűnik.
    Nagyon édesek lettek, a mókus a kedvencem, mert imádom a mókusokat. :)
    Melyik volt a legnehezebb? Csak hogy tudjam, ha mégis belefognék. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi Adri.:)
      Lesz majd egyszer nyuszi is. :)
      Talán az illesztések, kifordítások a nehezek, főleg, ha ilyen vastagabb anyagból készül. De ez akkor is sokkal jobb minőségű, nem "mászik el" varrás közben, ha érted, mire gondolok. Csak így a nagyon keskeny részekkel nehezebb dolgozni. A három állatka teste egyforma, a fülek, farkak felvarrása már nem gond. :)
      A mókus tényleg jópofa ezzel a hatalmas farokkal. :)

      Törlés
  2. Igen, igen, persze, hogy észre vettük, meg azt is tudtuk, hogy te készítetted őket! Nagyon cukik!

    VálaszTörlés
  3. Tündériek lettek! És az anyagok is tényleg nagyon bájosak, nem is láttam még ilyeneket. Fantasztikus kis ünnepség lehetett kerti taligástól-mókusostól-szedrestől mindenestől! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi szépen, jó kis csapat jött össze.
      Az anyag a Meseboltból van egyébként.

      Törlés