2016. január 18., hétfő

Kertnézőben júniusban!


Ahogy már örömmel írtam róla korábban, a kis kertünk bekerült a Kertnézőben program jóvoltából a magyarországi látogatható magánkertek illusztris társaságába. 
Mától megnyílt a lehetőség a jelentkezésre az érdeklődő kertbarátok számára!
Ha van közöttetek is érdeklődő, kérem, hogy figyelmesen olvassátok el a kiírást, a program egy konkrét időpontban, belépőjeggyel látogatható és teljes egészében a Kertnézőben csapata szervezi. A létszám korlátozott.
A mi kertünket "Modest Garden" néven találjátok.

Szívesen ajánlom figyelmetekbe a többi, szebbnél szebb kertet, melyek mindegyike különleges élményt, hasznos ötleteket ígér! Nézegessétek az oldalt, gyönyörködjetek!

Néhány sor a Kertnézőben  program hivatalos oldaláról, hogy lássuk, miről is van szó:

"A kertnézőben programsorozat angolszász mintára szerveződő mozgalom, mely lehetőséget biztosít Magyarországon lévő magánkertek látogatására. Célunk a társadalom ösztönzése zöld környezetük fejlesztésére és ismeretük, tudásuk gyarapítása jó példákon keresztül. Élő kapcsolatot teremtünk kerttulajdonosok és a kertszerető közönség közt.
Kertjeinket szakértőink választják ki, ezzel is garantálva a kertek minőségét és a látogatók elégedettségét. A kertek megtekintése során alkalom nyílik inspiráló ötletek begyűjtésére, egyedi megoldások felfedezésére és nem utolsósorban tapasztalatcserére..."







2 megjegyzés:

  1. Hú, a nyár közepén! Úgy érzem, idén nyáron sem fogsz unatkozni. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ehh, a nyár nem unatkozásra való! :D
      Arra itt a január-február. :))

      Törlés