2015. október 2., péntek

Őszi fények / Autumn LightsMa elméláztam egy kicsit a fényeken. Az étkezőnk még mindig nyári ruhában, de így ősszel már mások a színek délután. Lassan ideje váltani a berendezés színeiben is, de most, a változások előtt még végigsimogatta a szemem ezeket a pasztell színeket.
Az egyébként is kicsi étkezőnkben  némi átrendezésre került sor szeptemberben, mert ide tettük Albert tanulókuckóját. Nem szeret elvonulni a szobájába egyedül, így nem erőltettem , hogy ott legyen az íróasztala. Ez a kis szekreter nagyon jól bevált, és szeretem, hogy az iskolás dolgaival itt szöszmötöl körülöttünk. :) És akkor már egyúttal azt is szeretem, hogy még kuckósabb lett az étkező. :)) A tanulósarok berendezéséhez még készülök pár dologgal, majd megmutatom közelebbről, ha teljesen belakta a kisfiú. :)


Az ősziesítés jegyében a bögre már pulcsiban. :) A háttérben a naptár a kertünkben készült képekkel. 


A vitrin.Apróságok, emlékek...


A hétvégén előveszem az őszi porcelánokat, lehozom az étkezőbe is a meleg takarókat, a gyapjú zoknikat a gubbasztáshoz és előveszem a gyertyákat. 


4 megjegyzés:

 1. Olyan nyugis itt minden! :) Persze, tudom én, hogy Ti is csak egy normális család vagytok, ahol két gyerek van, de a képeidet nézve mindig olyan érzésem van, hogy nálatok mindenki suttogva beszél. :)
  Kíváncsian várom az őszi hangulatot, amit Nálatok teremtesz.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. :DDD
   hát most pl. azt sem hallom, amit írok.
   Megy a sikítófrász a háttérben, két beteg gyerek, napok óta bezárva.

   Törlés
  2. Jaj, szegények! Jobbulást nekik! Nagyon korán megkezdtétek, még csak most kezdődött az ősz. :(
   Mondjuk Daninál is indul a taknyos időszak, csoda, hogy egy hónapot egyben lehúzott eddig az oviban.
   Egy iskolásnál már vacakabb a helyzet a hiányzások miatt. :(

   Törlés
  3. Igen, a hiányzások...:)
   Na, reménykedjünk!

   Törlés