2015. május 28., csütörtök

Csipesztartó zsák / Clothespin Bag A nemrégiben elkészült kerti teregetőhöz még terveztem készíteni két csipesztartó zsákot. Az egyiket az újabb, a másikat a régimódi csipeszeknek. Ez elsővel készen is vagyok, Alíz régi kabátkájából készítettem. Szerettem ezt a kis kabátot, megválni nem fogok tőle, de kár lenne érte, ha a szekrényben porosodna. Így mindig szem előtt van, arról nem is beszélve hogy nagyon praktikus, jó a tartása, könnyű bele pakolni. Az alját bevarrtam, az ujjait visszahajtottam és egy régi vállfára akasztottam. Csipesz csapat rendben. :)
 7 megjegyzés:

 1. Nagyon tetszik! :o) én is sajnáltam volna kidobni egy ilyen aranyos kis kabátot! Az a virágos hímzés az alján fantasztikusan gyönyörű!

  VálaszTörlés
 2. Annyira szép lett! Vagyis az is volt! Szuper az ötleted, így tényleg még sokáig jó szívvel nézegetheted. :)
  Julcsinak meg egy szoknyája van, amiből biztosan táska lesz egyszer. :)

  VálaszTörlés
 3. Nagyon helyes tartó lett belőle :) Volt pár ruha, amit én is sajnáltam volna kidobni/elajándékozni, bár ilyen ötletes megoldás nem jutott az eszembe.
  Remélem minden rendben van nálatok, mert itt a szép hétvége és nincs új bejegyzés, pedig már nagyon várom, mert biztos csodás a kertetek ebben a szép időben és hamarosan már levendulázhattok is. :)
  Szép hétvégét!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nyaraltunk. :) Most próbálom kipihenni. :)))

   Törlés
  2. Akkor igazolt hiányzás volt. :)))

   Törlés