2015. január 9., péntek

Korai kikelet / Early springtime



Ma az Oázis kertészetben jártunk, hogy levásároljuk a karácsonyra hazahozott kis lucfenyőnk árát. Virágokra , vagy más üdítő apróságra. Megmondom őszintén ez most nagyon jólesett.
Színek, illatok, tavasz...









14 megjegyzés:

  1. Nézegetni is de jó! Már "kínomban" gyorsan kihajtattam egy jácintot (épp csak előbújt de már virágot bontott) és azt szaglászom ezerrel...

    VálaszTörlés
  2. Hú, a képeket látva eléggé megjött a kedvem, hogy ellátogassak egy kertészetbe! Pont azon gondolkodtam, hogy lassan kicsit neki kéne állni legalább elméletben kertet tervezni, hogy tavasszal "csak" neki kelljen állnom megvalósítani.
    Amúgy mindig azt mondom magamnak, hogy "nyugi, Modesztáéknál is 10 év alatt lett ilyen a kert/, mi meg még csak 2 éve lakunk itt. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mondjuk, akkor még nem voltak gyerekek, amikor a java elkészült! :)) És ezen a szántőföldön, amit felrotáltunk a hátsó kertben, szinte minden megmaradt. Szóval ideális volt, most már a fenntartás is nehezebb. De nem lombozlak le, hajrá, fogjatok össze és hadd menjen! :))

      Törlés
    2. Hát igen, a férjem már mondja, hogy tavasszal vihetjük ki a járókát Julcsinak, Daninak meg melót kell adni, különben nem lesz itt semmiféle kertészkedés. :)

      Törlés
    3. Ami még praktikusabb, a kerekeken guruló utazóágy!! Mert könnyű odébb vinni, és nem mászik bele annyi minden (élőlény) oldalról. Elég, ami felülről beleesik. :D És, ha elaludtak benne, csak rádobtam egy függönydarabot a tetejére szúnyoghálónak!
      A járóka nekünk nem jött be, Albi beszedegetett minden bogarat, amit elért. :))

      Törlés
  3. Tegnap az erdőben, manókeresés közben találtam egy tő kankalint. Aztán egy piros tölcsérgombát. :-) Jövő héten én is beszerzek egy kis tavaszt. :-D <3

    VálaszTörlés
  4. Jaj, ez most nagyon kellett a lelkemnek! Én már áhítozom a tavaszt! A friss föld illatát, a napsütést...
    Szép hétvégét! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Most szakad az eső. Annál jobb lesz rendezgetni a hagymásokat ma az étkezőben! :)

      Törlés
  5. És mit sikerült választani? :o) Nem lehetett könnyű ennyi szépség közül....

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hagymás virágokat és fűszervágó ollót. :)

      Törlés