2014. október 22., szerda

Billy


Kedves Mindenki! Picit rendhagyó bejegyzés következik.
Nagy és örömteli dolgok előtt állok, elhatároztuk, hogy felújítjuk itthon a dolgozószobát. Teljesen szabad kezet kaptam a férjemtől, nyugodtan magamra alakíthatom, tehát ez afféle házi műhely, hobbi- és varrószoba lesz.


A tervek tehát megvannak, a késztetés is, hogy végre rendet teszek a dolgaim között.
De addig nem tudom elkezdeni, amíg a mostani berendezés bent van, így az első feladat, hogy jutányos áron, lehetőleg egyben odaadhassam valakinek, aki örülne szép állapotú bútoroknak.
Laminált bútorokról van szó. A berendezés Ikeás bükk színű Billy könyvespolcokból, magas cd állványokból, és további, színben a Billyhez illeszkedő fali polcokból, kis és nagy fiókos komódból, íróasztalokból áll, vannak magasító elemek, üveg ajtók, tömör ajtó, sőt még négy db magas Pax gardróbszekrényre való bükk színű ajtó is. Minden szép, megkímélt állapotban van.
Szép éveket töltöttünk együtt, de most szívesen megválnék tőlük, mert beláttam, hogy soha nem lesz annyi időm, hogy átfessem őket. Talán nem is érdemes. Új otthonában akár egy nappali berendezéseként is el tudom képzelni.
Ha valakit érdekelnek a pontos részletek, kérem privátban keressen meg...minél előbb, annál jobb.:)
modesthomeandgarden@gmail.com

5 megjegyzés:

  1. Nyüssz! Úgy tűnik, én ide irigykedni járok. :) Mi kicsit eltoltuk a házvásárlást ebből a szempontból, mert kevés szoba. De 2 éve vettük, emiatt nem fogjuk eladni. :) Úúúúgy szerettem volna egy varrós-kreatív kuckót! És ha látnád, mennyi cuccom van! Egy gardróbnyi anyagom van! :)
    Nagyon kíváncsi vagyok, mit hozol ki belőle! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igazából Papi dolgozószobája is lenne ez, mert mindig az étkezőasztalnál nyomorog szegény, ha itthonról tud dolgozni. De bárhova beül, azt mondta, neki mindegy...drága jó ember. :) Meg téli ruha tároló, könyvtár, vendégszoba, szóval mindenes szoba...

      Törlés
  2. Sajnos Billynek nem tudunk helyet szorítani, de a képen látható ÖSSZES dolgot el tudnám helyezni nálunk:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Aaaa varrógép a nagymamámé volt...kalapszalonja volt a két háború közt..ez is megérne egy bejegyzést...meg is csinálom egyszer.

      Törlés
    2. Óóó, nagymama, akinek kalapszalonja volt.....nagyon szívesen olvasnék róla!

      Törlés