2014. január 6., hétfő

Hó helyett virágok / Flowers instead of snowEnnek nem így kellene lennie...az nem normális, hogy virágokat szedjünk január közepén.
Hónak kellene lennie, hidegnek és sok éhes madárkának a kertben.

***
It shouldn't be like this...it's unusual that we pick flowers in the middle of January.
There should be snow, cold and a bunch of hungry birds in the garden.
De a madarak alig-alig jönnek és a kert téli díszeit is csak azok a tárgyak adják egyelőre, amiket mi tettünk ki. A gyertyatartó, a zománcozott kiöntő, a kerámia szív, a korcsolya és a kétszintes kis vaspolc is bolhapiacos. A tél úgy tűnik, még várat magára. Hát várunk...

***
But the birds are rarely coming, and the winter garden decoration is merely the objects that we have placed around. The candle holder, the enamel pot, the ceramic heart, the skating shoes and the double decker iron shelf are all from the flea market. The winter seems to be waiting far away. So we're also waiting...8 megjegyzés:

 1. Valóban nagyon felfordult a természet rendje... ez elgondolkoztató... pedig mennyire örültünk volna egy fehér karácsonynak!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. És milyen az ember...karácsony előtt annyira vártam a havat, most már nem annyira. Valahogy az én lelkem úgy engedi el a karácsonyt, ha utána már a tavaszt várhatja...

   Törlés
 2. Tudod, ez tényleg nem normális, és úgy gondolom, jön még a (kutyára) virágra dér... de mivel én minden nap kocsival közlekedem, nem is keveset, nekem nem hiányzik a hó, cseppet sem... meg lehet kövezni... :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. A gyerekek miatt lenne jó még egy kis hó...de miattuk meg az lenne a legjobb, ha hozzátartozna a gyermekkori emlékekhez, hogy a Mikulás hóban jön, karácsonykor meg sípcsontig érő fagyban sétál az ember...

   Törlés
 3. We will not have flowers here for a few months yet but we do have lots of snow. I love your table decorated will the greens and skates etc.
  Thank you for your email and your very kind words ~ I am happy to hear it!

  Blessings to you in 2014!
  Carolyn

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Thank you, Carolyn, your visit to my blog has been an honour. I wish you also all the best in 2014!

   Törlés
 4. Névtelen9/1/14 11:38

  Már nem kell sokáig várni a télre,addig gyönyörködj a virágokban.

  VálaszTörlés