2013. május 1., szerda

Home & Garden Köln / Home & Garden Cologne

A hagyományosan minden évben megrendezésre kerülő nagyszabású Home & Garden kiállítást az elmúlt hétvégén rendezték Kölnben a Rajna parkban. Mi tavaly jártunk ott, a Papát kísértük céges útra és eltöltöttünk egy hosszú hétvégét ebben a fantasztikus városban. A most következő képek egy évvel ezelőtt készültek.

***
The traditional annual Home & Garden exhibition took place last weekend in the Rhine Park of Cologne. We were there last year when Dad was on business trip and we stayed for a long weekend in this fantastic city. The following pictures were taken one year ago.



Nem hagyhattuk ki, hogy átrepüljünk a Rajna felett. Nagyon jó ötlet ez a libegő a városban, ami az állatkerttől visz át a parkba.

***
We could not miss to fly over the Rhine. The cable car is a great idea, it leads from the zoo to the park.



A Dóm a park felől

***
The Cathedral as seen from the park




És a vásárközpont. Tulipánok, tulipánok mindenütt.

***
And the exhibition centre. Tulips and tulips everywhere.







Lakberendezés és rengeteg ötlet a virágágyások között.

***
Home interior and lots of ideas among the flower beds.






 Járgányokra nem számítottunk, de imádtuk.

***
We didn't count on cars but loved them.



Szerettük ezt a várost. Az igazi német parkok, ahová az emberek még mindig kijárnak grillezni. A külvárosi előkertek, a belvárosi utcák, terek, a kerékpáros kultúra, a rendezettség mindenütt. A Dóm, ami lenyűgöző, a vasútállomás, amit ámulva néztünk. A Botanikus kert, az Állatkert, amiről a mai napig minden héten beszélgetünk itthon. Jó visszaemlékezni...

***
We loved this city. The unique German parks where people make their own barbecue. The suburbian front yards, the city streets, squares, the bicycle culture, the trimmed look everywhere. The Cathedral that is remarkable, the train station that is amazing. The Botanical Garden, the Zoo about that we speak still now every week. It's good to recall all this...


4 megjegyzés:

  1. Mennyi gyönyörű virág!!!
    Nagyon szép város lehet Köln...:o)
    Az összes fotó nagyon tetszik, de az a rózsás gyertya a kedvencem!

    VálaszTörlés
  2. oh de gyönyörűek!
    (az autós képeket megmutatom majd délután a fiamnak :))

    VálaszTörlés
  3. Igen Timi, a rózsás annyira kis finom....

    VálaszTörlés