2018. augusztus 9., csütörtök

Édenpont ősszel / Edenpont in Autumn



Nézegetem ezeket a tavaly őszi fotókat és gondolkodom, milyen fura ez...az idei év minden szempontból rendhagyó volt, de hogy ennyire megbolydult a természet... Nem ott tartunk, ahol ilyenkor szoktunk, annyira siet minden, hogy akár augusztus végén is megtarthatnám az idei őszi kertlátogatásunkat. :) 
Már a kánikula előtt elkezdtek színesedni a kecskerágó levelei, hamarabb érett a szőlő és a fekete berkenye, a varjúhájaim is túl gyorsak, van amelyik már virágzik a déli fekvésű teraszon. Érik a díszalma és az árnyliliomok is szokatlanul sietősen kipörgették ez a szezont. Biztosan ti is tapasztaltok hasonlókat a környezetetekben. Viszont még soha nem volt ilyen finom a paradicsom, mint ezen a nyáron. :)
Idén még egy alkalommal, október 7-én várunk minden újonnan érkező és már ismerőssé lett látogatót a kertünkbe. Már tudtok jelentkezni az Édenpont oldalán a délelőtti és délutáni időpontra is.
Szeretettel gondolok a duplázókra, akik ígérték magukat, hogy egy másik évszakban is eljönnek újra. 

Addig is jólesik most kicsit lehűlni és tervezgetni  a kellemesen frissítő őszi napokat. :)
Szeretem a nyarat, de azért már néha jó lenne gyapjútakaróba burkolózva üldögélni egy forró itallal, nem úgy mint most, mikor vaníliafagyit kanalazok még a kávémba is :)




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése