2017. július 26., szerda

Hegyek / Mountains


Mi mindig is szerettünk magunkban nyaralni a legszűkebb családdal, kettesben, hármasban, majd négyesben. Baráti társasággal most keltünk útra először, és egy percét sem bántuk meg, mind nagyon jól éreztük magunkat együtt.
Voltak nagy szuszogások felfelé, szájtátós egyensúlyozások keskeny szurdokban futó zuhatagok felett, fűbenfekvés alpesi mezők mellet, közös dinnyézések, sok nevetés, konvojban várakozás kanyargós utak szélén mikor valaki miatt félre kellett állnunk. (Alíz. :D) 
Csónakázás hegyi tavak hullámain, kastélyséták, mesés tájak, csinos házak, inspiráló kertek és mindenekelőtt hegyek, hegyek, hegyek...amit annyira szeretünk.

Miután hazaértünk, alig volt időm szusszanni, azóta keményen dolgozom, de ha kész leszek a "tábortartással" mesélek még egy kicsit..




4 megjegyzés:

  1. Olyan jó olvasni, hogy a blog-világban ilyen jó barátságok köttetnek! <3 Bátrak vagytok, hogy ezt bevállaltátok, egy gyerektelen, egy kamaszos és egy kisgyerekes család együtt nyaral! Bár lehet, hogy így sokkal jobb, mintha másik kisgyerekessel mennétek együtt. Mi az olyan nyaralásokról idegbajosan szoktunk hazajönni. :)
    Várom a részletes beszámolót. Legyen mit írogatni a tervezgetős listánkra. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azt hiszem nem árulok el titkot, ha elmondom, a három család közül nekünk volt tapasztalatunk a nagy társasággal való nyaralásban.Nyilván mindannyiunknak voltak kisebb félelmei, de nem hihetetlenül jól sült el a dolog.Felnőttnek, gyereknek egyaránt másfajta szórakozás, mint a szűk családi nyaralás. A fotók jelentős részén együtt van a négy kölyök, az én tizenhárom évesem többnyire kézen fogva Modeszta háromévesével.:D Mindegyik gyerek külön egyéniség, de alapvetően nagyon jól neveltek,barátságosak, ezért is nem volt semmi, de semmi konfliktus. Nyilván a saját gyerekétől mindenki agybajt kapott néha, de ez alapjáraton is így van. Zitáékra nagyon büszkék lehetünk, jól állták a sarat! Türelemmel, kellő humorral viselték a zűrzavart!Zita még annyira fiatal, nem is a mi korosztályunk, fogalmam sincs, miért áll szóba két ilyen középkorú nyanyával!? Gondolom már kiscsoportosan is koravén volt és a nagycsoportosokkal cimbizett!!! :D

      Törlés
    2. Óvodás koromban nyugdíjas volt a jelem! :D Szerencsések vagyunk, hogy ilyen jó kis csappattal mentünk! Kingáék gyerekei is jó fejek, a kiskamasz is problémamentes, helyes gyerek! No meg azért már volt tapasztalatunk, hogy milyen lesz! Azért korábban már Modesztáékkal együtt megjártunk néhány bolhapiacot, vásárt, régebben Bécsbe is elkirándultunk, amikor még Alíz picike volt. Vagyunk mi bőven eleget kettesben, most szinte jól esett a gyerekek közelében lenni! Jó arcok! Nah jó, a felnőttek is rendben voltak! :D

      Törlés
  2. Ó, hát ismerjük már egymsát annyira, hogy lehetett sejteni, hogy nem lesz gond. Mindenki jól kijött mindenkivel, idegbajt nem hoztunk haza, csak a sok mosnivalót. :)))

    VálaszTörlés