2016. szeptember 3., szombat

Lizi doboza / Box of LizA kicsi lányom névnapjára készült ez az ékszertartó dobozka. Az érdekessége, hogy teljesen egyedül választotta a mintát, és határozottan ki is tartott mellette, hogy ezt a házikót szeretné. A natúr dobozt fehérre festettem, és kissé alábélelve ragasztottam a tetejére a hímzett képet.


Nyáron kapott még ékszertartókat, egy utazós kis csatt és gumitartót a kreatív klubos Zsuzsa néninktől és egy felakasztható csattartó házikót, ami Andy kuckója munkája. Az összes apróságot, nyakláncokat, karkötőket most már egy helyen tarthatja a dobozában. Ha Ő is úgy szeretné. :)


Kérem, tegyék meg tétjeiket, lesz-e valaha rend a mütyürök között egy kislányos család otthonában? :))15 megjegyzés:

 1. Ha ő is úgy szeretné....:) ismerős. A Kisasszonyka unokámnál. Végülis ő egy -kettő dobozban tartja ezeket, de nem biztos,hogy abban a dobozban tartaná,amit én csinálnék neki?:)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. A múlt héten Olimpia jeleket rakosgattak a gumikból. A fele leesett, annak a fele begurult a szekrények alá. :))
   Én bizakodó vagyok, hogy egyszer rend lesz. :)))

   Törlés
  2. Bizakodjál is!!!!!A lánykánk ,míg itthon lakott, finoman szólva szétszórt volt.Aztán különköltözött, azóta a padlóról lehet nála enni ,olyan rend van.:)

   Törlés
  3. Én is rendetlen gyerek voltam...és most...ööö....megyek pakolni. :))))

   Törlés
 2. Soha! A kis ékszertartó dobozkák üresen állnak, a gumik, hajcsatok pedig bepotyognak az ágy és fotel alá-mögé.:) De azért néha egész ügyesen összepakolnak...

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Néha. :))))
   A mütyürök pedig lehetetlen helyekre kerülnek, igen!

   Törlés
 3. Talán egy éve varrtam egy csatt tartó házikót én is, a gumiknak is megvolt a helyük. Az egész ház tele van ezekkel, a helyük pedig üresen áll. :) De csak reménykedj! :)
  A doboz nagyon-nagyon szép lett! Ötletet adtál, mindig ajándék-ötlet hiányom van. Mondjuk Julcsinál még most kezd beindulni az ékszerezés, mire összegyűlik annyi, hogy tárolóhely kell nekik, addigra készítek neki én is egyet.
  Addig meg pakolgatjuk a csillónyi hajcsatot össze-vissza. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Örömmel látom, hogy nem csak mi járunk térdig a csattokban. :))

   Törlés
 4. Nagyon aranyos mintát választott Alíz! Nekem is nagyon tetszik :o)))
  Nekünk is van több ilyen "ékszertartó" dobozka, de mindig van a polcon is szétszórva hajgumi... De ha jön valaki látogatóba, rögtön rend lesz a szobában :o)))

  VálaszTörlés
 5. Gyönyörű dobozt készítettél!
  Nem voksolok... hajgumikban, csatokban nincs tapasztalatom. A lányomnak mindig fiúsan rövid haja volt :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm! :)
   Nálunk is több van a padlón, mint a hajban! :)

   Törlés
 6. Mi is pont ilyen szívecskés nyakláncot hoztunk múltkor Rékának, csak rózsaszínest. :-) A csattartó....sokszor üres, de időnként tele van. Kicsit macerás rárakni a sok csatot, főleg, amikor egyszerre kell teleaggatni..., mert az összes eltűnt róla. A dobozban van sok hajgumi és csat, csak kicsordul...épp ma vettem egy nagyobb dobozt. :-) Hátha segít.. És a fürdőben lassan nem elég a kislánynak egy polc, kiszorítja az én cuccaimat...és persze amúgy az egész lakás tele van csatokkal, hajgumikkal. :-) A hajban pedig (szerencsére) általában már nem 16 kerül, csak 6. :-))
  Nagyon szép a házikó! :-)

  VálaszTörlés