2017. augusztus 13., vasárnap

Mosás / Washing



Vasárnap, illatos szél, napsütés, nagymosás.
Ma a fehérek voltak soron. 
A szabadban száradó ruha illata és tapintása semmihez sem fogható, nagyon szeretem.
A csipesztartó zsák hímzett betétje már elkészült egy ideje, pinterestes minta és Lizi szerint mi sem természetesebb, hogy minket ábrázol munka közben. :) Egy erős, kényelmes, hasznos segédeszköz formájában nyerte el végleges formáját,  amit minden teregetéshez együtt használunk mi ketten. Van másik csipesztartó zsákunk is, amit a kislányom egy kedvenc babakori kabátkájából készítettem, de szerettem volna egy másik szép, jó minőségű darabot is varrni, amit egyszer majd továbbadhatok neki a közösen végzett házimunkáink emlékére.

















6 megjegyzés:

  1. Idáig elért a száradó ruhák csodás illata! :)
    A csipesztartó pedig egyszerűen gyönyörű! Lizinek biztosan csodás emlék lesz egy nap! Remélem egy nap Julcsit és Benit is hasonlóan szép emlékek veszik majd körbe, mint Alízt és Albit! Mert ennél fontosabb nincs semmi a világon. Szerintem. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintünk....<3
      És köszönöm, örülök, hogy te is így gondolod!

      Törlés
  2. Gyönyörű lett! Nagyon szépen megvarrtad! Teljesen feldobja az a csipkés ferdepánt! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. AZt máshoz vettem, képzeld! De mindennek meglesz a helye előbb-utóbb. Nehéz volt vele dolgozni, mert keskeny, de meglett. :)

      Törlés
  3. Szuper lett a csipesztartó zsákocska! (Én is régóta kacérkodom ezzel a mintával...)
    A napon-szélben megszáradt ruha illatához semmi sem fogható! Ezt azért hiányolom, a kertes házban könnyebb volt kintre teregetni - itt nem megy... :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon kedves minta, fogj hozzá, szeretni fogod! A pinteresten is csinos zsákokat készítettek belőle, nem ilyen vállfásat, de nagyon szépeket!

      Törlés