2015. június 30., kedd

Végre itthon! / At home, at last!Néha lassabban telnek a napok, mint máskor.
Egyedül voltam a gyerekekkel kilenc napig, ami nagyon hosszúnak tűnt a Papa nélkül. 
Hál'istennek nem sokat utazgat, minden elismerésem azoknak a családoknak, akik ezt rendszeresen csinálják!
Forgattuk a földgömböt, majdnem 10.000 km-t rajzoltunk rá az ujjunkkal, számon tartottuk az időeltolódást és számoltuk a napokat. Persze semmivel nem haladtam.
Ahh.. ráadásul San Francisco...a "mi városunk". Eddigi ismereteim szerint a világ legjobb városa! Kettesben barangoltuk be egyszer régen. Csordultig vagyunk az emlékeivel a mai napig...Ráadásul nagyrészt gyalog jártuk végig a várost, mert a faltól falig (értsd az Egyesült Államok keleti partjától a nyugati partjáig) való autókázás, és a Monument Valley vörös homokja megette a Chevy motorját és az bizony Kaliforniában megállt. :) No de ez hosszú történet. :) 
Sok év, sok kaland és sok munka van mögöttünk. De a lényeg, hogy most már minden rendben van, itthon vagyunk együtt. 9 megjegyzés:

 1. Érzem minden sorodból, hogy nagyon vártad! :)
  Gyönyörű fotókat hoztál ismét!
  Kicsit irigyellek a világlátottságodért... de csak kicsit, barátilag :)))

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Jaj, nagyon vártuk...aranyos vagy, mindig igyekszem nem túl sokat beszélni. :)))
   A világlátottságot Neki köszönhetem!! Amerika minden képzeletet felülmúl.

   Törlés
 2. :D :D még a szálloda címét akartam újra megnézni így hajnalban indulás előtt és min kapom magam?? Téged olvaslak. :) <3

  VálaszTörlés
 3. De jó! Ismét együtt , az öröm, a boldogság Veletek van! Jó lehet világot látni, mi is sokat utazgatunk, de arra még nem jártunk :)
  Gyönyörű képek, gyönyörű virágok!
  Szép nyári napokat kívánok!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. A csavargásaink nagy része a gyerekek előtt volt még. Most csendesebb időszakban vagyunk..azért megyünk mindig Ausztriába. :))) De remélem, nekik is lesz lehetőségünk megmutatni ezt-azt, ha nagyobbak lesznek. Neked is legyen nagyon szép nyarad, nekünk most még kicsit sűrű...:)

   Törlés
 4. Jaj, tudom, hogy borzasztó nehéz egyedül két gyerekkel! Apa nélkül meg pláne. Néha fél nap is elég. :)
  Örülök, hogy újra együtt! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Megváltozik a gyerekek viselkedése, azért nehéz. Főleg, a kicsié, mert sehogy sem érti, hova lett, visszajön-e, mikor jön. Rettentően hiányzik nekik az egyik felnőtt, ha hirtelen eltűnik. :)

   Törlés