2014. november 1., szombat

A Csigó malom / Csigo MillA fotókat rendezgettem éppen a laptopomon, és eszembe jutott, hogy ezt még szerettem volna megmutatni nektek. Egy olyan antikvitás, ahol aztán minden megtalálható, igazi kincsesbánya! Egy nem túl olcsó kincsesbánya. :)) Gyulakeszin, Tapolca szomszédságában, szép régi malom épületben berendezett óriási gyűjtemény régiségekből...Még nyáron jártunk itt, de talán szívesen nézegetitek velem a hangulat kedvéért...

***
I was organising the photos on my laptop when it came to my mind that I wanted to show you this. An antique market where everything can be found, a real treasure cave! Not a cheap one though. :)) It's in Gyulakeszi, in the vicinity of Tapolca, a huge collection of antiques in an old mill's building...We were there still in summer but you may like to look at it for the sake of the feeling...8 megjegyzés:

 1. Hú, tudnék válogatni. És vettél is valamit? :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen! Egy darab 2 literes francia üvegkancsót!! :DD
   Én alapvetően nem szoktam egyszerre sokat vásárolni. :)))

   Törlés
 2. Hú, ez tömény! Én itt elvesznék... és tuti nem vennék semmit... vagy max valami apróságot... :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen, ilyen helyen az a jó, ha tudod, mit szeretnél konkrétan, megkeresed a megfelelő sarkot, és tuti, hogy lesz! :))


   Törlés
 3. Mit is írhatnék erre?
  Egyrészt óóóóóóóóó,és nahát,meg azta!
  Értelmeset meg annyit,hogy manapság is ilyen tárgyakat kellene készíteni,mert mind szívmelengető és nem csak az ódon mivoltuk miatt!

  VálaszTörlés
 4. Oh, az a Pfaff varrógép! ♥ :o)))

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Erre mondják, hogy fellelt állapotban! :D

   Törlés