2016. szeptember 6., kedd

Hőlégballon Karnevál / Hot Air Balloon Festival


Láttatok már hőlégballont egészen közelről? Akkor, amikor még a füvön hajtogatják szét a ballont és a földre fektetett kosárból kezdik életre kelteni.
Mi ott voltunk egy karnyújtásnyira, és nagyon izgalmas, mert amíg nem telik meg teljesen, olyan, mintha rá akarna dőlni az emberre ez a hatalmas mesebeli monstrum.
Sőt, segítettünk felállítani, ami az éledező, izgő-mozgó anyag oldalának gyömöszkölését jelenti. Meg visítottunk félelmünkben, mert mikor ráengedik a lángokat, az bizony dübörög, és a hő át is pirítja azt, aki az első sorban fontoskodik. :) De semmi pénzért nem léptünk volna távolabb, inkább visítottunk, úgy sokkal jobb.
És ha már ott voltunk, beálltunk egy helikopter alá is, aminek a szele felszálláskor kivitte az összes játszótéri homokot a hajunkból, meg is fésült, és ránctalanította az egész családot. :))
Hétvégén a Velencei tónál jártunk a Hőlégballon Karneválon.


  


  
  

4 megjegyzés:

 1. Az apósomnak a 60. születésnapjára az volt a közös nagy családi ajándék, hogy szerveztünk neki egy hőlégballon túrát. Tök izgalmas volt, ahol laknak, előtte van egy erdő-park, ahová gyakran lejárunk. Oda lett lecsalva valamilyen ürüggyel, ahol már pont állították fel. Ő meg mindjárt ráncolta a szemöldökét, hogy "Erre meg ki kért engedélyt?" /Ő volt 32 évig a városgondnokság vezetője, szóval örökké dolgozik./ Aztán volt nagy öröm, mikor a anyóssal együtt beszálltak és elrepültek messze-messze. :) Mindezt nagyon közelről láthattuk és bennem csak annyi maradt meg, hogy szinte félelmetes az egész. A hang, a méret. Hú, még most is borzongok. Fantasztikus!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Csúcs egy család vagytok! :)))
   Nagy ötlet és, hogy végig is vittétek, sőt, be is szálltak, tényleg fantasztikus. Örök emlék ez a meglepetés.
   És hol szállt le? :)))

   Törlés
  2. Jó egy órás utazás volt, egy mezőn szálltak le, onnan telefonáltak, hogy valaki elmehetne értük. :))))

   Törlés