2016. július 1., péntek

A kerti konyhánk / Our garden kitchenMa is kint főzünk. :)
A kerti konyhánkat már mutattam, hangulatában változott egy kicsit, több benne a szeretem szín és szeretem tárgy. A hangulatát is igyekeztem a kert többi részéhez illeszteni, de ez szó szerint egy kerti konyha. A fehér szekrényben szerszámokat tárolok, a nagy tálaló elnyel mindenféle dekorációs és egyéb használati tárgyat. A kis sparhelt működik majd, ha működtetni fogom. A bútorokat eredeti állapotukban hagytam, egyelőre így tetszenek. Fedett helyen, a terasz részeként nagyon jó kis zug ez. A varrószobám ablaka is pont ide nyílik.

14 megjegyzés:

 1. Hát ez fantasztikus! Pont gondolkodtam, hogy milyen kíváncsi lennék a konyhádra...erre hoztad a kertit:) a régiek azért nagyon kitalálták ezt...s milyen jó, hogy te megvalósítottad magatoknál! A bútorok csodásak jelen bőrükben, az apró részleteket, pl kövirózsa a merőkanálban pedig igyekszem ellesni, valamit csak ki lehet hozni egy 4 nm es balkonon is, ugye?!:)))köszönöm a beszámolót, készüljenek itt finom lecsók, kapros tökfőzelékek a nyáron!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. A társasházi lakásunkban ekkora teraszunk volt, székekkel, asztallal, zöldséggel a ládákban , összesen 52 féle növénnyel. :))))) Na jó, csak ketten voltunk, tehát ez két széket jelent, és nem is főztem, de elfért volna, ha szerettem volna! :)) Szóval hajrá, a fantáziának semmi sem szabhat határt!

   Törlés
  2. El is hiszem!:)) kár, hogy akkor még nem volt blog:)

   Törlés
 2. ♥ A kövirózsa merőkanálan szuper ötlet! És a többi is... Most gyorsan feltöltődtem Nálad. Köszönöm.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ha fedett helyre teszed, és nem éri eső, boldogok lesznek a kis kövik kanálban! :))

   Törlés
 3. Ez a merőkanál engem is rabul ejtett, kell, hogy távozzon belőle vhogy a víz?Köszönöm:)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Annyi mindenben láttam már kövirózsát, bakancsban, tengeri csigában, porcelán csészében. Ott sem folyik el a víz, bízom benne, hogy rendben lesz így, csak nem szabad túlöntözni.

   Törlés
 4. Névtelen1/7/16 18:57

  szuper! de nem nehéz takarítani,portalanítani mindig?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm. :)
   Nem, néha egy kis partvis, vagy szivaccsal áttörlöm, amit szükséges.
   A dekor tárgyak nagy része pedig megy a mosogatógépbe alkalmanként. :)

   Törlés
 5. Á, szóhoz sem jutok! Olyan kellemes látvány ezekkel a világos színekkel!
  Pont azon gondolkodtam én is, amit az egyik előttem szóló írt, hogy Nálatok nem porosodik, pókhálósodik ez a sok cucc kint? Nálunk a teraszon is elég sok vacak van már, de minden reggelre pókhálós, pókos, piszkos. :( Lehet, hogy valóban megoldást jelentene, ha még több növény venné körül a teraszunkat is.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. De, pók az van bőven! Alkalmanként megpiszkálom őket. Na jó, elűzöm.
   Egyébként kicsit már változott a terasz ezekhez a képekhez is, szóval múlt hét óta..:))

   Törlés