Oldalak

2017. május 14., vasárnap

Smarni



Ma pedig elfogyasztottuk életünk első olyan ebédjét, amire a gyerekeink hívtak meg bennünket. :)

A mi kis sütiversenyes győzteseink egyik díja egy utalvány volt a Telkiben található Smarni Gasztroműhelybe, melynek vezetője és séfje külön dícséretben részesítette a gyerekeket a munkájukért.

Így ma nem főztem, és jólesett egy kicsit kimozdulni, nem beszélve arról, hogy egy csodálatos vasárnapi ebédben volt részünk.

Halász István sváb felmenőkkel rendelkező, környékbeli kötődésű tulajdonos fontosnak tartja a helyi termelők áruinak felhasználását igényes konyhájában. 
Magas rangú szakmai múltja és tapasztalata különleges ízeket varázsol az asztalra. 
Nem beszélve a nagymamájától örökölt családi recept alapján készült smarniról...mert az valami fenséges! 

Ha bármikor kirándulást terveznétek a zsámbéki medencébe, próbáljátok ki ezt a kisvendéglőt! 








6 megjegyzés:

  1. Az ételfotók valóban dicsérik a séfet,
    az első tányért választottam, de azt
    hiszem, a smarnit már el kéne csomagolni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az első tányéron: Rosé kacsamell zöldspárgával és morzsás nudlival:)

      Törlés
  2. Nagyon hangulatos helynek tűnik! Köszi az ajánlót! :o)

    VálaszTörlés
  3. Névtelen16/5/17 19:28

    Kedves Modeszta!Ajánlok egy blogot,ha van kedved közben olvasgatni.Bocsi,hogy itt írom le,de én csak itt írogatok neked.Persze a többieket is várjuk a nézegetésre,akik ide írnak!A lányom készíti,de nem tudja,meglepetésnek szánom. A blog : minigreenlife.wordpress.com Köszönettel:Judit

    VálaszTörlés