2019. október 15., kedd

Októberi kertlátogatás / October Open Garden



Gyönyörű, világos napon, melengető napsütésben tartottuk meg az utolsó őszi nyitott napot a kertünkben. Bár a fák és a növényzet messze nem öltötte még fel a vibrálóan színes ruháját, amire ebben az időpontban már számítani lehet, kárpótolt bennünket a csodálatos időjárás. Minden hely betelt a látogatásra, nagyon örültem minden új ismeretségnek, és a sok kedves, pozitív visszajelzésnek. Nagyon szeretem látni, mikor az összes pihenőhely foglalt a kertünkben, és jönnek-mennek a vendégek egyik kis zugtól a másikig, beszélgetések alakulnak, kérdések formálódnak és mi válaszolhatunk, segíthetünk, megbeszélhetjük az ötleteinket, a bevált praktikákat. Mi nagyon jól éreztük magunkat, köszönöm az érdeklődést mindenkinek!

Az idei évre azért még tartogatunk meglepetést, terveim szerint nem most nyílt utoljára a kapunk. :)



















2 megjegyzés:

  1. A képeket nézve még mindig azt képzelem, hogy óriási kertetek van... pedig már tudom, hogy nem, csak hihetetlenül kreatívan és gyönyörűre csináljátok! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tényleg nem nagy, de igyekszünk belőle a lehető legtöbbet kihozni. Biztos meglepődnek a méretén, akik személyesen látják. :) De nekünk pont tökéletes, pont elég, néha pont sok :)))

      Törlés