2018. november 25., vasárnap

A tizedik születésnap / 10th Birthday



Hogyan rohant el így ez a 10 év? :))
Megnőtt ez a kicsi ember, gyorsan és szépen, és a különleges, klassz kisfiúból még különlegesebb, még klasszabb nagyfiú lett. Végtelenül büszkék vagyunk Albertre, csodás ajándékként éltük meg ezt az évtizedet együtt vele. 
Ami az idei ünneplést illeti, külön hálásak vagyunk neki, hogy simán belement a variálásba, ugyanis a szülinapját elvileg december első hétvégéjén tartjuk. 
Amikor kiderült, hogy lenne igény egy újabb édenpontos kertlátogatási időpont nyitására jövő hétvégére, ő volt az első, akivel megbeszéltük, hogy kettéválasztanánk a haverokkal tartandó és a családi szülinapot és a partit egy héttel előrébb hoznánk a srácokkal.
Így hát tegnapra meghívta a barátait és összedobtunk együtt mindannyian egy nagyon jól sikerült kis bulit. Jurassic World szülinapot szeretett volna, úgyhogy egész héten csak tervezgettem, nyomtattam, ragasztottam, az előkészületeket meglepiként egyedül intéztem. Szombat délután a terítésbe már ő is szeretett volna beszállni és nagyon élveztük a vendégváró asztal elkészítését együtt. 

Természetesen az egyik legfontosabb eleme a szülinapnak, hogy a pocakok jól legyenek tartva, de annyira jó fejek voltak a gyerekek, élvezettel jártak rá az asztalra, mindent értékeltek, nagyon örültek minden apró részletnek a dekorációt illetően is. 

Nem szépítem, sokkal könnyebb nyári partit szervezni, a kert alapvetően nagy segítség a lebonyolításban, de azért ezt is megoldottuk. Ha szeretnétek, írok még róla, hogyan sikerült üresjárat nélkül, élvezetesen, folyamatosan mozgásban tartva levezényelni a benti murit 25 m2-en úgy, hogy senki ne unatkozzon, de mégis kellőképpen lefáradjanak a kölkök, majd minden és mindenki épségben zárja az estét :)))
De először jöjjenek az asztal képei.
































4 megjegyzés:

  1. Fantasztikus! Isten éltesse sokáig! :) Megmutattam a képeket Daninak is (aztán kérték, hogy az összes szülinapi bejegyzésed mutassam meg). Azt mondta, hogy meg kellett volna hívnotok a Horváth Gergőt is. Ő egy barátja, aki sok éve dínó-őrült.:))))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Dani nem az? :)))
      Csinálsz te olyan dínós bulit, ha eljön az ideje, hogy csak na! :))
      Gergőt üdvözlöm :))

      Törlés
  2. Isten éltesse Albertet! Imádom a tematikus szülinapjaitokat, neked köszönhető, hogy nálunk is hasonlóknak örülhetnek a gyerekek. Örülnék, ha írnál még róla, ki tudja, hátha nálunk is visszatér még a dínó-korszak... :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon örülök a soraidnak Eszter! <3
      Írok majd pár sort, hogy nálunk hogy is volt ez. :)

      Törlés